HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dilluns 13 d'abril del 2020

horoscopo-ok

horoscopo-ok

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del dilluns 13 d’abril, el mètode de predicció està basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. Serà un dia donat als malentesos, Àries, i hauràs d’anar amb molt tacte per no ferir susceptibilitats. Tot fluirà al seu propi ritme i amb alguna sorpresa.    

Taure. Els teus pensaments estaran influïts per les teves emocions i, de vegades, et faltarà objectivitat. D’altra banda, necessites un entorn més estimulant i sabràs com aconseguir-lo. 

Gèminis. Et mostraràs amable i molt divertit i serà un dia ideal per entaular conversa amb persones diferents de tu, potser amb estrangers via ‘online’. Avui, cuida els teus ossos. 

Càncer. No t’enfrontis amb els qui vulguin imposar-te els seus punts de vista, sigues discret i evita els mals rotllos. Hi ha moltes coses per disfrutar, Càncer, i el teu temps és molt valuós.

Leo. Tendiràs a preocupar-te per detalls sense importància, Leo. La teva ment serà molt activa, i és millor que l’alimentis a través d’alguna activitat intel·lectual que t’agradi. 

Verge. Deixa d’obsessionar-te pel que no pots canviar i actua per buscar noves experiències que et faran més suportable aquest dia. Tens molta creativitat; fes-la brillar, Verge. 

Balança. Hi haurà dificultats per entendre’t amb la família, però amb paciència tot s’arreglarà. No vulguis que tots facin el que dius, és millor que cadascú se senti lliure. 

Escorpí. Necessitaràs més acció i comunicació i et sentiràs atret per la tecnologia i les innovacions. No facis voltes a les coses i centra’t en el que et faci sentir bé. 

Sagitari. No et compliquis i fes-te el dia el més fàcil possible. Trobaràs molt plaer i relaxació en les coses senzilles com cuidar les teves plantes, llegir, cuinar o veure una pel·lícula.

Capricorn. Buscaràs el canvi i la novetat. És possible que t’atreveixis amb noves activitats o que expressis amb més facilitat la teva creativitat i el teu enginy. En l’amor, hi haurà sorpreses. 

Aquari. Trobaràs el benestar en la lectura d’un bon llibre o veient una pel·lícula que t’emocioni especialment. Tindràs una gran intuïció i els teus somnis seran reveladors.  

Notícies relacionades

Peixos. T’agradarà tractar amb persones que t’aportin punts de vista diferents dels teus. Mantindràs interessants, agradables i divertides converses que t’enriquiran. 

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop