HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dissabte 11 d'abril del 2020

horoscopo-ok

horoscopo-ok

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop de dissabte 11 d’abril, el mètode de predicció està basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. Seràs fidel als teus principis i no faràs res que hi vagi en contra. Mostraràs molt carisma i animaràs les teves amistats amb la teva gran vitalitat i els teus savis consells. 

Taure. Seràs més atrevit que en altres moments, i no tindràs ni vergonya ni temor. Quan pensis que no pots més, trauràs de tu vitalitat i entusiasme per seguir endavant. 

Gèminis. T’agradarà debatre sobre qualsevol tema, i cridaràs l’atenció per la teva gran intel·ligència i eloqüència. Encomanaràs positivitat i bon humor a la gent que contacti amb tu. 

Càncer. Necessitaràs més harmonia al teu entorn, i passaràs un temps posant ordre o netejant. La resta, podràs dedicar-lo al teu cos, exercitant-lo o cuidant-lo d’alguna manera. 

Leo. T’apassionarà jugar, Leo, i seràs l’animador del dia. Prendràs la iniciativa i proposaràs plans que agradaran a la majoria. Ara és el moment d’estar més per la teva parella. 

Verge. Serà essencial per a tu la relació amb la família, i estaràs pendent del que necessitin per si pots ajudar-los d’alguna manera. La teva vitalitat i bon ànim augmentaran. 

Balança. Guanyaràs en qualsevol joc, i en el terreny afectiu, també tindràs sort. Tots s’avindran amb tu perquè diràs la paraula adequada en el moment precís. 

Escorpí. Sortiràs airós de qualsevol situació difícil que es presenti. Tindràs ganes de competir, però també de cooperar, i tindràs iniciatives per fer passar un bon dia a tothom. 

Sagitari. Ser al teu costat serà un plaer pel teu caràcter positiu, el teu gran sentit de l’humor i la teva calidesa. Tindràs molta agilitat mental i seràs bo en els jocs d’estratègia.

Capricorn. Pren-te el dia amb calma, d’aquesta manera recuperaràs forces i la tranquil·litat que ara necessites. Seràs més independent, però no t’oblidaràs dels altres. 

Aquari. La teva personalitat serà més forta i no voldràs que et diguin el que has de fer. Seràs feliç si et sents lliure de fer el que et vingui de gust, i voldràs el mateix per als altres. 

Notícies relacionades

Peixos. Tens la sort de comptar amb una excel·lent intuïció que t’ajudarà a prendre les decisions més encertades. T’agradarà compartir bones estones, però també necessitaràs solitud. 

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop