HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, divendres 10 d'abril del 2020

horoscopo-ok

horoscopo-ok

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop de divendres 10 d’abril, el mètode de predicció està basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. Avui tindràs més interès per l’ocult i el misteriós, Àries, i gaudiràs d’un esperit investigador. A més, podries assabentar-te d’algun secret o bé explicar confidències.

Taure. Necessitaràs sentir-te apreciat, així que buscaràs conversar amb aquestes persones que saps que t’estimen. I connectaràs a un nivell més personal, reforçant les vostres relacions. 

Gèminis. Seràs fàcil d’acontentar i et distrauràs fàcilment amb qualsevol activitat. Et provarà bé seguir una rutina. La cuina se’t donarà bé, sempre que ningú et molesti.   

Càncer. Avui la teva ment serà incansable, Càncer, i no pararàs de parlar, idear o imaginar. T’atraurà la natura, i les pel·lícules o llibres que en parlin seran els teus preferits. 

Leo. Amb la teva positivitat i la teva confiança faràs que tots els que tractin amb tu se sentin bé. Et vindran records del passat, i t’agradarà revisar cartes, missatges o fotografies. 

Verge. Avaluaràs les situacions amb molt bon judici i estaràs molt xerraire, inventiu i expressiu. T’encantarà contactar amb gent, sigui per intercanviar idees o per jugar. 

Balança. Et sentiràs millor si tens la jornada organitzada. També, t’agradarà sentir-te còmode tant en el teu espai com en les teves relacions, per la qual cosa seràs selectiu en aquest aspecte. 

Escorpí. Tindràs una actitud dialogant que afavorirà les teves relacions i t’ajudarà a expressar obertament els teus sentiments. Si tens parella, és un bon dia per resoldre problemes. 

Sagitari. Seràs molt somniador, i t’agradarà viure en el món de fantasies que et proporcionen les pel·lícules o la literatura. És un excel·lent dia per conversar amb els teus familiars. 

Capricorn. Et vindrà de gust xerrar per videoconferència amb els teus éssers estimats i buscar informació de les matèries que t’agraden per internet. Tindràs bona mà per a la informàtica.

Aquari. Els teus gustos seran molt definits, Aquari, i et costarà adaptar-te als altres. Però com que avui tindràs tanta capacitat de persuasió, acabaran fent el que tu els proposis.

Notícies relacionades

Peixos. Estaràs obert a qualsevol suggeriment que et prometi passar una estona entretinguda. Et mostraràs alegre, generós i molt divertit, i t’agradarà adquirir nous coneixements.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop