HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dijous 9 d'abril del 2020

horoscopo-ok

horoscopo-ok

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop de dijous 9 d’abril, el mètode de predicció està basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. Si t’atreveixes a innovar, portaràs millor la rutina que ara tant et costa acceptar.  La impaciència et pot jugar males passades, Àries, un temps de relaxació t’ajudarà.

Taure. Serà millor que mantinguis una actitud dialogant o els conflictes amb altres persones s’agreujaran. Mira quines coses pots fer que t’agraden i disfrutaràs molt del dia. 

Gèminis. Has d’anar amb compte, Gèminis, vas una mica accelerat i podries tenir un petit accident domèstic. T’anirà bé cremar l’energia, o amb exercici físic o ordenant casa teva.

Càncer. L’amor serà molt important avui per a tu, vols sentir-te estimat i expressar el teu afecte als altres. La teva creativitat serà excel·lent, i serà una manera de canalitzar les teves emocions.

Leo. Algunes situacions et poden pertorbar bastant, Leo, però sabràs com mantenir la calma i continuar endavant amb un dia que, si t’organitzes bé, resultarà molt entretingut.

Verge. Si és possible, evita tractar amb aquelles persones l’actitud de les quals t’altera tant. És un dia d’imprevistos, però amb unes dosis de bon humor i paciència el portaràs molt bé.

Balança. Vigila la teva impulsivitat, ja que se’t pot escapar la mà comprant per internet. En aquests moments et provarà menjar sa i crear a casa teva un ambient tranquil.

Escorpí. Aquest malestar que sents és falta d’activitat. Mira què pots fer a casa per cremar calories. Potser, l’armari necessita ordre o pots fer una classe de zumba.

Sagitari. Un temps per a la introspecció o per a qualsevol activitat que et relaxi ajudarà molt el teu sistema nerviós. Algú pròxim està passant un mal moment i sabràs ajudar-lo. 

Capricorn. Tingues en compte el que volen dir-te les altres persones, ja que veuràs que en moltes ocasions tindran raó. Qualsevol proposició que et tregui de la rutina t’animarà. 

Aquari. El teu esperit rebel i les teves reaccions impulsives no seran ben rebudes. Ni a tu t’afavoreixen, Aquari, ja que  pots prendre decisions de què et penediràs més tard. 

Notícies relacionades

Peixos. Seràs molt radical en els teus punts de vista, i segurament tinguis raó en el que dius, però has de cuidar les formes. Hi haurà alguns imprevistos que et faran el dia més amè. 

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop