HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dilluns 30 de març del 2020

horoscopo-ok

horoscopo-ok

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del dilluns 30 de març. El mètode de predicció està basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

 Àries. Et mantindràs al dia de l’actualitat, però un excés d’informació, sobretot de la negativa, et perjudicarà molt. Busca l’equilibri amb moments de calma i distracció. 

Taure. Hauràs de pensar bé qui necessita realment la teva ajuda i qui s’està acomodant, Taure. Cuida les teves possessions, podràs perdre alguna cosa o que se t’espatlli per imprudència. 

Gèminis. Estaràs més nerviós, i has de ser curós i frenar aquest estat com més aviat millor. Recorda que per internet trobaràs sessions de relaxació que t’ajudaran a calmar la teva ment. 

Càncer. En lloc de deixar-te portar per la imaginació en excés i estar somiant despert tot el dia, utilitza-la per visualitzar boniques imatges i construir el que esperes en el futur. 

Leo. Es podrien generar desacords amb altres persones, Leo, i no valdrà la pena mantenir-te tretze són tretze. Segur que amb paciència trobaràs punts en comú entre vosaltres. 

Verge. La ment t’anirà a mil, i el millor que pots fer és utilitzar-la per fer tasques que requereixin un treball mental dur. Evita les discussions perquè avui no ajudaran gens. 

Balança. Tens ganes de desfogar-te i faràs bé. Guardar-te les coses no et beneficiarà, ni físicament ni emocionalment, i segur que trobes qui vulgui escoltar-te pacientment. 

Escorpí. Viu el moment i no t’avancis als esdeveniments. D’aquesta manera, passaràs un més bon dia i gaudiràs del que ara tens amb més intensitat. Cuida’t més l’esquena. 

Sagitari. Tendiràs a la dispersió, Sagitari, i hauràs de fer un esforç per mantenir la ment en el que estàs fent. És un bon moment per ordenar la casa i organitzar-te les tasques.

Capricorn. Seràs excessivament crític amb els altres, i aquesta actitud farà baixar els ànims a qui tinguis al voltant. Sigues clar però alhora sensible. La teva salut es reforçarà alimentant-te millor. 

Aquari. T’importarà molt poc el que pensin els altres, però hauries de tenir-ho en compte o les teves relacions se’n ressentiran. No seràs objectiu, així que, no prenguis decisions importants. 

Notícies relacionades

Peixos. Si és possible, dorm més del que acostumes a fer, i busca algun tipus d’entreteniment que complagui la teva imaginació. Sols ser empàtic, i avui ho seràs encara més. 

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop