HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, diumenge 29 de març del 2020

horoscopo-ok

horoscopo-ok

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del diumenge 29 de març. El mètode de predicció està basat en la posició dels astres en el moment del naixement

Àries. Necessitaràs comunicar el que sents i els altres podran entendre certes actituds teves que els estranyaven. Bon dia per estimular el teu intel·lecte amb passatemps mentals. 

Taure. Saps donar seguretat, Taure, i avui aquesta qualitat serà molt necessària en el teu entorn. De tant en tant, t’anirà bé desconnectar de tot i passar més temps en silenci o solitud. 

Gèminis. Ets un signe molt racional, però avui les emocions passaran a un primer pla i tindràs els sentiments a flor de pell. Prendràs la iniciativa i posaràs pau en les teves relacions. 

Càncer. No deixis de banda les teves necessitats, estàs molt pendent de tothom però tu també has de cuidar-te. La teva intuïció serà excel·lent i et guiarà en tot el que hagis de fer. 

Leo. Per a tu serà essencial poder comunicar-te, compartir els teus pensaments i nodrir la teva ment de nous coneixements i idees. Recorda la importància de la relaxació i el descans. 

Verge. Seràs el pilar que mantindrà l’ordre i s’assegurarà que tot vagi bé i que tots estiguin tranquils. Seràs un bon confident per a qui necessiti compartir un secret. 

Balança. Et convé innovar i ampliar els teus horitzons. L’estudi ho aconseguirà, així com les converses sobre les teves inquietuds. Rebràs bons consells i també els sabràs donar.

Escorpí. Avui és un dia de renovació i et sentiràs amb més forces per canviar alguns hàbits i també per planificar accions que et suposin un desafiament en el futur. 

Sagitari. Si tens parella, aprofita aquest diumenge per divertir-vos junts, xerrar i recordar bons moments. I si tens fills, ara hi haurà una comunicació més fluida amb ells. 

Capricorn. És un bon dia per trucar els familiars amb qui fa temps no parles. És possible que necessitin ajuda: un encàrrec, un consell o una paraula d’ànim. 

Aquari. Seràs xerraire i les converses que mantindràs no seran gens avorrides. Entretindràs el teu oient i segur que li dones noves informacions que desconeixia.

Notícies relacionades

Peixos. Et posaràs al dia d’aquestes coses que has deixat de banda, com fer trucades pendents o reprendre el llibre que vas començar fa temps... Donaràs seguretat a la teva família, Peixos.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop