HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dissabte 28 de març del 2020

horoscopo-ok

horoscopo-ok

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del dissabte 28 de març. El mètode de predicció està basat en la posició dels astres en el moment del naixement

Àries. No et venen de gust els canvis sinó la tranquil·litat que aporta el que és conegut. El menjar que t’agrada, les teves aficions preferides i les persones amb qui saps que val la pena parlar. 

Taure. Viuràs molta passió amb la teva parella i, si no la tens, la mostraràs defensant les teves conviccions. Disfrutaràs dels debats i de la interacció social en alguna xarxa social. 

Gèminis. És un bon dia per cuidar del teu cos. L’exercici, la bona alimentació, respiracions conscients... Tot això farà que la teva energia augmenti i el teu estat emocional sigui òptim. 

Càncer. Està bé que pensis a contactar de nou amb aquests amics que has estat descuidant. Rebràs tant afecte d’ells com ells de tu. Passaràs un bon dia amb la teva parella. 

Leo. Irradiaràs una personalitat molt atractiva a més d’encant i amabilitat. Fer plans de decoració per a la teva llar serà un bon pla per avui perquè tindràs molt bon gust. 

Verge. Viuràs moments especials amb els teus éssers estimats. El bon humor regnarà el teu dia i estaràs disposat a divertir-te i a deixar de banda les preocupacions durant un temps. 

Balança. Seràs molt afectuós i et cuidaràs de tots. També et mostraràs compromès amb els altres i defensaràs qui ho necessiti. Si tens parella, combinaràs tendresa i passió. 

Escorpí. Seràs més emocional i necessitaràs passar més temps amb les persones que estimes. Una trucada o parlar per Skype amb elles serà suficient per sadollar la teva set d’afectivitat. 

Sagitari. Cuidaràs el teu cos i podries dedicar un temps a rituals de bellesa, com una exfoliació o depilar-te. També, t’assentarà bé seguir una rutina que planifiquis prèviament. 

Capricorn. Sortirà l’artista que portes dins, i, si no t’atreveixes a crear, et delectaràs amb qualsevol art. Les teves relacions seran tranquil·les perquè evitaràs qualsevol confrontació. 

Aquari. Enfrontaràs el dia amb serenitat i confiança. Seràs qui animarà a tothom i fomentarà la calma. Ets tan creatiu que se t’acudiran moltes maneres de passar el temps.

Notícies relacionades

Peixos. Et sentiràs a gust conversant sobre qualsevol tema. La teva capacitat de posar-te en el lloc de l’altre et farà un conversador tolerant. Disfrutaràs del cine i la lectura.  

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop