HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dilluns, 30 de desembre del 2019

horoscopo-ok

horoscopo-ok

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop de dilluns, 30 de desembre del 2019. El mètode de predicció està basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. En el camp professional, agafa’t el teu temps per reflexionar sobre els projectes que tens al cap abans de posar-los en pràctica. A més, tindràs idees originals i productives. 

Taure. A la feina, les coses no aniran com desitges, i és que la teva ment és en una altra part i necessita desconnectar, i el teu cos, descansar. T’ho passaràs molt bé si quedes amb els amics.

Bessons. Tot anirà millor a la feina, Bessons, i et sentiràs confiat i positiu respecte als teus plans. Rebràs consells i propostes que t’ajudaran a desenvolupar-los amb èxit.

Càncer.  El matí serà estressant. Entre la feina i resoldre assumptes personals gastaràs molta energia. Aquesta nit fes el possible per dormir les hores que el teu cos necessita. 

Leo. Vigila les teves paraules i mira de ser més diplomàtic perquè les relacions vagin bé. La teva feina requerirà canvis, compromís i creativitat; i el teu cos, més cures.

Verge. Tens molt a fer i no t’agrada perdre el temps, però és important que no et precipitis i que deleguis si és necessari. Et sentiràs molt feliç amb algunes persones. 

Lliura. Hauràs d’acceptar que no tothom estigui d’acord amb tu; així, en lloc de barallar-te, et sentiràs bé. Faràs les teves tasques amb facilitat, tot el que necessitis ho tindràs.

Escorpió. Avui et llevaràs amb el peu esquerre, però a mesura que passi el dia t’aniràs sentint més alegre i optimista. Les teves paraules seran poderoses i et serviran per ajudar.

Sagitari. Podries ser indiscret i ficar la pota, Sagitari, així que ves amb compte al parlar. Avui és un bon dia per fer compres, trobaràs oportunitats i bons productes.

Capricorn. Connectaràs molt bé amb la gent i en general estaràs de molt bon humor. Tan sols una mica desanimada pels plans que no surten, però has de tenir una mica més de paciència. 

Aquari. Estàs molt estressat, Aquari, i necessitaràs canalitzar la teva agressivitat de forma sana. Estaràs molt generós i no t’importarà gastar més diners dels que tenies pressupostats. 

Notícies relacionades

Peixos. Donar voltes al que et preocupa no t’ajudarà gens. En canvi, si expliques el que et passa als amics t’ajudaran molt i aniràs veient el que has de fer. 

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop