HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, diumenge, 29 de desembre del 2019

horoscopo-ok

horoscopo-ok

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop de diumenge, 29 de desembre del 2019. El mètode de predicció està basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. Serà un dia molt actiu en el terreny de les relacions, i de vegades et trobaràs amb persones complicades. Et prendràs les coses amb calma i relativitzaràs les situacions.

Taure. Seràs molt pacient amb els defectes dels altres, Taure, i expressaràs la teva part més alegre i vital. Seràs un gran líder, animaràs i organitzaràs un dia fantàstic per a tothom.

Bessons. Tens un caràcter obert que et beneficiarà a l’hora de fer nous contactes. El més important avui serà sentir-te lliure i poder canviar de plans quan et vingui de gust.

Càncer. No gastis diners sense abans pensar-t’ho dues vegades. És millor que siguis sincer i demanis el que necessitis, ja que els altres no poden endevinar-ho. Veuràs que respondran a les teves demandes.

Leo. Algunes persones del teu entorn no podran controlar les seves emocions, i hauràs d’armar-te de paciència per no perdre els nervis. De tota manera, avui passaràs un gran dia. 

Verge. No estàs d’ànim per enfrontar segons quines situacions i les evitaràs. Fer algun ritual de bellesa i exercici físic serà ideal per cuidar-te el cos i l’esperit.

Lliura. En l’amor, hi haurà més tendresa i passió; també, alguna sorpresa. És possible que et trobis un amor del passat o que rebis una trucada d’un pretendent inesperat.

Escorpió. La teva família requerirà més atenció, i valdrà la pena dedicar-los temps. Hi haurà harmonia i bona entesa, i ho passareu bé jugant a cartes o mirant una sèrie junts.

Sagitari. Tindràs ganes d’acció i de relacionar-te, i això serà molt fàcil pel teu caràcter obert i la teva simpatia natural. Serà formidable sortir de casa i veure altres paisatges i rostres.

Capricorn. Aquest diumenge et delectaràs amb els petits plaers que fan la vida tan agradable. Ara és el moment d’avivar aquesta relació que s’ha tornat tan monòtona, Capricorn.

Aquari. Et serà impossible amagar els teus sentiments, Aquari, i et mostraràs més afectuós amb les persones que estimes. En aquest moment fes més atenció al cor que a la raó. 

Notícies relacionades

Peixos. Evita l’excés de compromisos socials perquè no estaràs en disposició de tant atrafegament. Estaràs molt relaxat a casa, Piscis, passant temps entretingut amb les teves aficions. 

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop