HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dimarts 1 d'octubre del 2019

horoscopo-ok

horoscopo-ok

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del dimarts 1 d’octubre del 2019, el mètode de predicció està basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. En el professional, superaràs algunes dificultats i mostraràs molta capacitat de transformació. Trobaràs qui t’ajudi en els moments en què les coses es posin malament.

Taure. Les crisis que hi pugui haver en les teves relacions se suavitzaran gràcies al fet que mostraràs més tolerància i comprensió. En general, els acords que facis avui seran favorables. 

Gèminis. És el moment de canviar d’hàbits i, si ho desitges, planificar una dieta o una rutina d’exercicis. El treball sortirà amb facilitat i tindràs oportunitats de progressar. 

Càncer. En el terreny amorós estàs de sort, Càncer. Hi haurà reconciliacions així com ocasions d’enamorar-te i enamorar. Si et dediques a l’art, el que facis serà un èxit. 

Leo. Bon dia per resoldre assumptes de la llar i familiars. A més, passar temps de relax a casa repercutirà en la teva salut, la qual hauries de cuidar en aquest moment amb més atenció. 

Verge. En general, el tracte amb la gent amb qui estiguis avui serà molt agradable. És un bon moment per conversar sobre aquests temes difícils que un tem afrontar, Verge.

Balança. Bon dia per augmentar els teus coneixements, sigui fent un reciclatge per al teu treball o informant-te sobre temes que t’interessen. També és propici per tractar amb bancs.

Escorpí. Tindràs una actitud positiva i entusiasta alhora que pràctica. Gaudiràs d’una vívida imaginació i molta intuïció i inspiració. Els assumptes amorosos aniran vent en popa.

Sagitari. En comptes d’instigar perquè passi el que desitges, és millor que inverteixis les teves energies a reflexionar, descansar i relaxar-te per poder escoltar el que et diu la teva intuïció.

Capricorn. Està bé que acceptis l’ajuda d’altres persones quan vegis que tu només no pots amb tot. A més, et portarà sort cooperar i treballar de costat amb altres persones.

Aquari. Causaràs molt bona impressió en qualsevol reunió social o laboral, i la feina que facis de cara al públic es desenvoluparà amb èxit. Es concretaran metes professionals.

Notícies relacionades

Peixos. Oblida’t de les tasques domèstiques i reserva temps per evadir-te una mica de la rutina. Tindràs més amplitud de mires i veuràs com arribar als objectius que vols aconseguir.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop