HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dimarts 14 de maig del 2019

Consulta la predicció en l'amor, la feina i la salut de tots els signes del zodíac, Àries, Taure, Gèminis, Càncer, Leo, Verge, Balança, Escorpí, Sagitari, Capricorn, Aquari i Peixos

horoscopo

horoscopo

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del dimarts 14 de maig del 2019, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. Es generaran discussions amb companys de feina o clients si no acceptes totes les opinions. De totes maneres, no serà impediment perquè facis les teves tasques amb èxit.

Taure. Si t’enfades, no culpis els altres i fes-te responsable del teu malestar. D’aquesta manera, acabaràs sentint-te molt bé amb les persones que hi hagi al teu voltant.

Gèminis. Estaràs més irritable i pots saltar a la mínima. Allunyar-te per un temps del que t’estressa t’anirà bé per encarrilar la teva energia cap al que t’interessa fer ara. 

Càncer. La comunicació serà un aspecte important del dia. Pot ser transformadora o destructiva, dependrà de l’ús que en facis. Estaràs més nerviós, procura relaxar-te.

Leo. Cuida la teva economia, perquè tendiràs a actuar amb els diners d’una forma impulsiva. D’altra banda, el sector laboral es veurà avui molt afavorit gràcies a la teva traça.

Verge. Mantingues la confiança en tu mateix i no tinguis pressa a aconseguir el que desitges. Actuar precipitadament serà un error, sobretot pel que fa a la feina.

Balança. Et convé planificar la jornada per treure més profit del teu temps i acabar el dia satisfet del que has fet. Cuida’t, tindràs més propensió a refredar-te.

Escorpí. Serà un bon dia per disfrutar de l’amistat, però si tens algun assumpte per aclarir amb un amic, serà millor que ho facis amb molt tacte o, encara millor, en un altre moment.

Sagitari. Costarà molt col·laborar amb altres persones, els ànims estan alterats i et trobaràs amb gent més agressiva i primmirada. De tota manera, avançaràs cap a les teves metes.

Capricorn. A la feina, necessitaràs acceptar altres maneres de pensar o les coses seran molt difícils amb companys, socis o clients. Un temps de lleure i llibertat t’anirà genial.

Aquari. Tot i que l’ambient a la feina sigui agradable, avui t’avorriràs si no trenques una mica amb la rutina. Sigues prudent al decidir, ja que les teves emocions podrien ennuvolar la teva objectivitat.

Notícies relacionades

Peixos. Vius un període de molta activitat mental i accelerat en alguns moments. Hi ha més comunicació amb el teu entorn, inquietud i bones idees, però avui has d’evitar les presses.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop