HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dijous 9 de maig del 2019

Consulta la predicció en l'amor, la feina i la salut de tots els signes del zodíac, Àries, Taure, Gèminis, Càncer, Leo, Verge, Balança, Escorpí, Sagitari, Capricorn, Aquari i Peixos

horoscopo

horoscopo

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del dijous 9 de maig del 2019, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. T’anirà bé no estar tan pendent de les coses que estan encara per fer i relaxar-te un temps a casa. També pots aprofitar el dia per contactar amb els teus familiars.

Taure. La comunicació serà fluida i comprendràs les persones més enllà de les seves paraules. A la nit, descansa i no permetis que la ment s’entretingui en pensaments negatius.

Gèminis. Un dels teus millors recursos és la imaginació i avui hi recorreràs per tirar endavant els teus assumptes. A més, et sentiràs molt satisfet del treball que facis.

Càncer. Podràs deixar enrere el passat i et centraràs en els projectes que et motiven. A la tarda, quedar una estona amb els amics renovarà les teves energies i t’equilibrarà les emocions.

Leo. Et sentiràs més protector amb les persones que són importants per a tu. Seràs també més somniador i la teva capacitat creativa s’incrementarà. Pren-te el dia amb calma.

Verge. En general, et sentiràs molt còmode amb la gent amb qui et relacionis, i ells, amb tu; hi haurà més sensibilitat i compassió. Serà un bon dia per definir els teus projectes.

Balança. Tens uns ideals que vols realitzar i veuràs amb més objectivitat de quina forma actuar per dur-los a terme. El millor per avui és fluir i no anar a contracorrent.

Escorpí. És hora de prendre’s un temps de lleure, t’ajudarà a encarar la recta final de la setmana amb més forces. La teva imaginació, la teva intuïció i el teu sentit artístic augmentaran.

Sagitari. És un bon moment per posar pau on hi havia conflicte, tant a la feina com a casa. Tendiràs a somiar despert, però no oblidis aprofitar el temps.

Capricorn. Avui tindran preponderància els assumptes vinculats als sentiments, i les teves relacions seran més gratificants. Si l’havies perdut, sentiràs que torna la il·lusió en l’amor.

Aquari. Estaràs molt treballador i tindràs molta tenacitat per arribar allà on t’has proposat. A més, tindràs sort i t’arribarà allò que necessitis en el moment adequat.

Notícies relacionades

Peixos. Sensibilitat i vitalitat s’uniran en tu per fer d’avui un dia especial. Rebràs molt afecte i en donaràs, i la teva creativitat i imaginació estaran en el seu punt més alt.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop