HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dimecres 10 d'abril del 2019

Consulta la predicció en l'amor, la feina i la salut de tots els signes del zodíac, Àries, Taure, Gèminis, Càncer, Leo, Verge, Balança, Escorpí, Sagitari, Capricorn, Aquari i Peixos

horoscopo

horoscopo

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del dimarts 10 d’abril del 2019, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. Avui serà una jornada molt activa, però la falta d’enfocament a l’actuar et pot dispersar una mica l’atenció. Hi haurà molta comunicació i faràs trucades que tenies pendents.

Taure. És un moment de reavaluació i de reajustaments a la feina. Sigues més flexible en les teves idees, perquè la rigidesa t’impedirà acceptar-ne d’altres que són tan bones com les teves.

Gèminis. Se’t farà difícil prendre decisions, ja que constantment canviaràs d’opinió. Ara vols ser generós, però ves amb compte i no ajudis qui no ho mereix.

Càncer. Has d’anar amb compte a l’hora de comunicar-te, ja que el que diguis et pot anar en contra. Estaràs més nerviós i els teus pensaments no seran prou clars.

Leo. Si vols emprendre nous projectes, primer has d’analitzar al detall els pros i els contres de les teves accions. Avui es tendirà als malentesos en els treballs en equip.

Verge. No t’entendràs tan bé amb els altres com voldries, per això necessitaràs molta paciència per no perdre els nervis. Sigues discret al parlar ja que es jutjaran les teves paraules.

Balança. Si fas un esforç per no distreure’t, serà un dia molt favorable per estudiar. És millor que avui no jutgis les situacions i les persones sense tenir tota la informació necessària.

Escorpí. Tingues en compte que no tots els consells que et donin ara seran adequats per a tu. Sigues molt previngut a l’hora de comunicar, ja que podries mostrar-te indiscret o inoportú.

Sagitari. Hi haurà tendència a les discussions, i en més d’una ocasió el millor serà mossegar-se la llengua. No confiïs gaire en el que diguin els altres, ja que no seran prou clars.

Capricorn. Seràs molt treballador, però prova de centrar-te en el que és realment important o correràs el risc d’iniciar diverses coses alhora i no acabar-les.

Aquari. Et vindrà de gust divertir-te, però abans assegura’t d’atendre els assumptes que requereixin la teva atenció. Tindràs moltes idees i seràs molt creatiu, sobretot amb l’escriptura.

Notícies relacionades

Peixos. Revisa la teva agenda sovint, estaràs una mica despistat i és possible que et deixis una cosa important per fer. Els de casa estaran més susceptibles, així que sigues prudent.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop