HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dimarts 9 d'abril del 2019

Consulta la predicció en l'amor, la feina i la salut de tots els signes del zodíac, Àries, Taure, Gèminis, Càncer, Leo, Verge, Balança, Escorpí, Sagitari, Capricorn, Aquari i Peixos

horoscopo

horoscopo

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del dimarts 9 d’abril del 2019, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. No fugiràs d’estudi, seràs molt directe i sincer. El que has d’evitar és intentar que la gent pensi com tu. Sigues prudent amb les teves paraules o feriràs els altres.

Taure. T’esforçaràs per aconseguir més estabilitat en la teva feina i en la teva economia, i t’atreviràs a emprendre. Avui podries fer alguna compra imprudent, així que ves amb compte.

Gèminis. Et mostraràs impacient i, de vegades, agressiu, sobretot quan et sentis amenaçat. Canalitzant la teva energia de forma constructiva pots fer moltes coses avui.

Càncer. Et convé mantenir-te en un segon pla i estar a l’expectativa del que vagi passant. Tot i que hi ha situacions que et frustren, tindràs molta energia per seguir endavant.

Leo. Seràs un bon motor en els treballs en equip, en què faràs una gran feina. Et sentiràs molt motivat a fer realitat els teus somnis i et posaràs en marxa per aconseguir-los.

Verge. La teva ambició professional augmentarà i actuaràs de manera valenta i molt decidida. La teva intel·ligència i la teva capacitat d’anàlisi et portaran a treballar molt eficientment.

Balança. En comptes de gastar la teva energia a defensar les teves idees, és millor que t’obris a altres maneres de veure les coses. Avui és un dia propici per experimentar i per expandir la teva ment.

Escorpí. Fes cas de la teva intuïció, que t’avisarà quan les coses es posin difícils i t’aconsellarà sobre com actuar. Tindràs molta força i determinació per iniciar canvis.

Sagitari.  Estàs disposat a col·laborar amb altres persones, i serà una bona decisió, ja que tot sortirà molt millor. Totes les teves relacions es beneficiaran del diàleg i la cooperació.

Capricorn. Al treballar, tindràs en compte tots els detalls, però no dispersis la teva energia i centra’t en aquelles tasques que siguin urgents. Ves amb compte a l’utilitzar estris tallants.

Aquari. Mostraràs una gran capacitat de lideratge i no només a la feina, sinó també en la teva vida personal. Ara sortirà a col·lació la teva part més divertida i bromista.

Notícies relacionades

Peixos. Ves amb compte amb com et comuniques amb els de casa, ja que podeu arribar a enfadar-vos per coses petites. Estaràs més actiu a casa teva, sigui organitzant o fent la neteja.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop