HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dissabte 6 d'abril del 2019

Consulta la predicció en l'amor, la feina i la salut de tots els signes del zodíac, Àries, Taure, Gèminis, Càncer, Leo, Verge, Balança, Escorpí, Sagitari, Capricorn, Aquari i Peixos

horoscopo

horoscopo

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del dissabte 6 d’abril del 2019, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. Ho passaràs bé amb els teus amics i la teva família. És un dia per al plaer i les rialles. La teva sensualitat estarà a flor de pell i disfrutaràs dels petits plaers de la vida.

Taure. Segurament els plans no sortiran tal com tu esperes, però si ets previsor i t’adaptes a les circumstàncies, passaràs un dia excel·lent i aprofitaràs els bons moments.

Gèminis. Aquest dissabte, el millor serà programar una jornada en què tinguis molts moments de llibertat. Mira de fer activitats que t’aportin la serenitat que ara necessites.

Càncer. Et sentiràs amb molta energia i iniciativa. Pots aprofitar el dia per visitar nous llocs o fer alguna activitat creativa. Estar amb els teus amics t’anirà molt bé.

Leo. El repte del dia és trobar un equilibri entre les teves ganes de llibertat i les teves necessitats afectives a través del contacte amb els altres. Organitza’t i tindràs temps per a tot.

Verge. La teva ment estarà molt inquieta i buscaràs emoció i novetat, potser a través d’un llibre, una activitat cultural o en ambients socials on puguis conèixer gent i conversar.

Balança. Prepara un dia amb tocs d’originalitat i d’aventura. Tasta els plats d’aquell restaurant exòtic o ves a un acte cultural que et pugui sorprendre. Necessites nous estímuls.

Escorpí. Tindràs ganes d’estar amb gent i estaràs a gust només si no et sents pressionat a fer allò que no et ve de gust. Disfrutaràs de qualsevol esdeveniment social o cultural.

Sagitari. Valdrà la pena trencar la rutina i aventurar-te cap al desconegut, ja sigui viatjant, coneixent gent diferent o provant una activitat nova. Ves amb compte, seràs oblidadís.

Capricorn. El que vols avui és divertir-te, a més d’estar el més tranquil possible. Estaràs molt creatiu i enginyós, i si tens parella, aquest dissabte fareu algun pla diferent.

Aquari. No portaràs bé les restriccions ni els plans inamovibles, necessites una mica d’aventura. Actuaràs de forma imprevisible i sorprendràs els altres; també els agradaràs.

Notícies relacionades

Peixos. Les teves paraules, tot i que no ho vulguis, de vegades sonaran feridores. Malgrat els problemes en la comunicació passaràs un excel·lent dia gràcies a la teva predisposició a disfrutar.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop