HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, divendres 5 d'abril del 2019

Consulta la predicció en l'amor, la feina i la salut de tots els signes del zodíac, Àries, Taure, Gèminis, Càncer, Leo, Verge, Balança, Escorpí, Sagitari, Capricorn, Aquari i Peixos

horoscopo

horoscopo

2
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del divendres 5 d’abril del 2019, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. En aquests moments seràs posat a prova, les situacions seran difícils i hauràs de donar el do de pit. Tingues en compte que no hauries de fer el que no et correspon.

Taure. El teu estat anímic estarà baix i veuràs les coses amb pessimisme. És possible que et sentis desil·lusionat, però continua creient en tu i en aquells objectius que tens al cap.

Gèminis. Veuràs obstacles als teus projectes, i tot i que n’hi ha alguns d’insalvables, d’altres no ho són. Centra’t en allò que estigui a les teves mans i demana ajuda a altres persones si la necessites.

Càncer. Hi ha qui interferirà en les teves tasques i has de ser molt clar per poder seguir-les fent. És important que tinguis més confiança en tu mateix i no et deixis dominar per d’altres.

Leo. No podràs dur a terme els teus plans o aquests es retardaran més del que voldries. L’única sortida és perseverar malgrat que costi. Avui cuida una mica més la teva salut.

Verge. Prova de superar aquest estat d’ànim negatiu; dedica un temps al teu benestar personal, potser xerrant amb un amic, anant a passejar o fent algun passatemps.

Balança. Podries estar projectant la teva negativitat en les teves relacions, així que has de tenir cura i evita les situacions complicades. Mira de posar-li al dia més sentit de l’humor.

Escorpí. No et carreguis amb un excés de treball ni et responsabilitzis en excés dels altres. Bastant tens ara com per anar afegint més tensió a la teva vida. Tracta’t amb afecte.

Sagitari. En l’amor, és fàcil que sorgeixin malentesos si no ets prou clar al parlar sobre el que no t’agrada o necessites de la relació. Amb els diners, no corris riscos.

Capricorn. No deixis que les teves obligacions familiars et desconcertin i regala’t un espai de tranquil·litat, millor si és acompanyat per aquelles persones que et fan sentir bé.

Aquari. La comunicació no sorgirà de forma fluida, hi haurà contratemps i retards. També en els desplaçaments. Analitza bé cap on val la pena enfocar els teus esforços.

Notícies relacionades

Peixos. No permetis que ningú et faci dubtar del que vals, i si escoltes crítiques, pensa que és només un punt de vista. El dia requerirà un esforç extra per la teva part. 

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop