HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dilluns 18 de març del 2019

Consulta la predicció en l'amor, la feina i la salut de tots els signes del zodíac, Àries, Taure, Gèminis, Càncer, Leo, Verge, Balança, Escorpí, Sagitari, Capricorn, Aquari i Peixos

horoscopo

horoscopo

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del dilluns 27 de març del 2019, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. Et llevaràs animat i veuràs les coses des d’una perspectiva molt positiva.  Seràs molt treballador i avançaràs en la teva professió gràcies a la teva experiència i coneixements.

Taure. No vols sentir-te limitat i evitaràs les situacions i les persones que et restringeixin la llibertat. Comences un període en què disfrutaràs més de les teves relacions d’amistat.

Gèminis. Mantén-te atent a les oportunitats que apareixeran en el terreny professional pròximament. Et recuperaràs ràpidament dels moments difícils que arribin avui.

Càncer. Aprofita el matí per resoldre problemes laborals i per fer les coses que et requereixin més esforç. Celebraràs el fet de tenir a prop els teus amics, t’ajudaran i recolzaran en els teus assumptes.

Leo. Plasmaràs la teva creativitat i originalitat a la feina i, en general, en les teves tasques diàries. Has de ser pacient en l’amor, sobretot si estàs a l’inici d’una relació.

Verge. Malgrat els contratemps que trobaràs a la feina, la resta del dia serà excel·lent per disfrutar de les teves relacions afectives i d’alguna de les teves aficions favorites.

Balança. Encararàs els teus projectes amb entusiasme i molta confiança. Voldràs mantenir la teva llibertat per fer les coses a la teva manera, tant en el terreny personal com en el professional.

Escorpí. Avui la teva ment estarà molt desperta, tindràs grans idees i molt originals. Confia en la teva intuïció perquè et guiarà amb encert. Tindràs trucades o trobades inesperades.

Sagitari. Sorgiran plans d’última hora que t’obligaran a replantejar-te les teves prioritats. No et preocupis si has d’improvisar perquè tot sortirà de manera favorable per als teus propòsits.

Capricorn. Tindràs una visió clara, fermesa, intel·ligència i optimisme per enfrontar qualsevol repte. En l’amor, en aquest moment necessites sentir-te lliure i expressar-te tal com ets.

Aquari.  Ara és el moment de planificar i reflexionar sobre les accions a emprendre en un futur pròxim. Avui serà fàcil la cooperació i la comunicació en l’àmbit familiar.

Notícies relacionades

Peixos. A la feina, tot i que les coses et vagin bé, no baixis la guàrdia i mantén-te atent a les oportunitats. Et trobaràs amb gent amb la qual compartiràs punts de vista.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop