HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dimarts 26 de març del 2019

Consulta la predicció en l'amor, la feina i la salut de tots els signes del zodíac, Àries, Taure, Gèminis, Càncer, Leo, Verge, Balança, Escorpí, Sagitari, Capricorn, Aquari i Peixos

horoscopo

horoscopo

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del dimarts 26 de març del 2019, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. Et podries deixar endur per un optimisme exagerat i per elevats ideals que costen de portar a la pràctica. Intenta ser més realista o tindràs alguna decepció.

Taure. Evita les persones amb emocions negatives, perquè en aquest moment seràs molt sensible a elles. Hauries de cuidar-te una mica i evitar aquells enfrontaments que et desgastaran.

Gèminis. Si tens la necessitat d’expressar el que sents o el que et passa, tria bé amb qui ho faràs. No et deixis enganyar per les aparences ni confiïs en les promeses que et facin.

Càncer. A la feina, convé que siguis discret i no parlis sobre els teus plans. Organitza’t bé i tingues a prop l’agenda o podries deixar de fer una cosa que és important.

Leo. Ves amb compte perquè estàs idealitzant la persona estimada i això et conduirà inevitablement a la decepció. Gaudiràs d’una gran imaginació i hauries de canalitzar-la constructivament.

Verge. No et quedis atrapat en el passat, ni per culpar-te ni per idealitzar-lo. Viu el present i treu-ne el millor. Posa una mica d’ordre a casa o pots perdre alguna cosa valuosa.

Balança. Estigues ben atent per no confondre el que et diguin amb el que esperes sentir. No és un bon dia per fer judicis ni prendre decisions, ja que pot ser que et confonguis.

Escorpí. En el terreny econòmic, sigues molt cautelós i no et deixis enganyar pel que et diguin els altres. A més, avui podries gastar més del compte per cobrir les teves necessitats afectives.

Sagitari. Les emocions estan a flor de pell i és fàcil que intentant aclarir les coses generis malentesos. Tot t’afectarà més, així que sigues objectiu al valorar les situacions.

Capricorn. Avui tindràs bona intuïció i et comunicaràs amb molta delicadesa, però algun cop no seràs prou clar i et costarà enfrontar-te verbalment amb altres persones.

Aquari. No donis per fet que els altres tenen raó ni segueixis a cegues els consells que et donin perquè, sense voler-ho, et poden ficar en un embolic. Avui és millor que no barregis diners amb amistat.

Notícies relacionades

Peixos. Controla l’excés de generositat, perquè podrien abusar de tu. No esperis que tothom t’entengui per fer el que creus que has de fer. Cuida les teves paraules. 

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop