HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dijous 21 de març del 2019

Consulta la predicció en l'amor, la feina i la salut de tots els signes del zodíac, Àries, Taure, Gèminis, Càncer, Leo, Verge, Balança, Escorpí, Sagitari, Capricorn, Aquari i Peixos

horoscopo

horoscopo

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del dijous 21 de març del 2019, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. Tot i que vulguis actuar de forma independent, serà més complicat que avancis si no tens en compte els altres i cooperes. És un bon dia per mimar la teva relació de parella.

Taure. Només la perseverança et permetrà arribar al teu objectiu, una cosa en la qual fa temps que hi poses atenció i ganes. T’agradarà tenir cura de la teva aparença i exercitar el teu cos.

Gèminis. En l’amor, les teves emocions seran molt intenses i a la teva parella li costarà enfrontar-s’hi. És un moment molt creatiu si saps trobar un equilibri dins teu.

Càncer. Sigues flexible però evita subordinar els plans que tinguis a allò que vulguin d'altres o després te’n penediràs. Expressa clarament quines són les teves prioritats i les relacions funcionaran millor.

Leo. Sembla que hauràs de prendre la iniciativa, perquè si esperes que els altres siguin els líders perdràs el temps. Avui, per fi, tindràs claredat d’idees i podràs prendre decisions.

Verge. És un dia en què hauràs de negociar tot i que no t’agradi la idea. És l’única forma que les coses tirin endavant. No et dispersis i fixa tota l’atenció en els teus objectius.

Balança. Estàs molt sensible, tens les emocions a flor de pell, i sentir-te bé serà una prioritat. No permetis que les actituds dels altres t’afectin gaire.

Escorpí. Mira de posar-te a la pell de l’altre abans de jutjar la seva actitud. Necessitaràs descansar una mica més i desconnectar de les obligacions per trobar la calma mental.

Sagitari. Avui tindràs ganes d’estar amb gent i disfrutaràs de l’amistat i de qualsevol feina que facis en equip. T’adonaràs de quines són les persones amb qui pots comptar realment.

Capricorn. Hauràs d’arribar a acords en l’àmbit professional i cuidar la teva imatge, ja que tots els ulls estaran pendents de tu. Si estaves indecís, ara veuràs per on has de tirar.

Aquari. Tens bones idees, però sigues conscient que les dels altres poden millorar-les, així que escolta amb atenció. Fer petits canvis en la rutina t’anirà la mar de bé.

Notícies relacionades

Peixos. No suportaràs les baralles ni els crits, només amb bones maneres s’aconseguirà alguna cosa de tu. Aprofita aquest moment per reorganitzar l’economia i fer gestions amb els bancs.

► També pots consultarl’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop