HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dilluns 25 de febrer del 2019

Consulta la predicció en l'amor, la feina i la salut de tots els signes del zodíac, Àries, Taure, Gèminis, Càncer, Leo, Verge, Balança, Escorpí, Sagitari, Capricorn, Aquari i Peixos

horoscopo

horoscopo

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del dilluns 25 de febrer del 2019, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. No estàs disposat a empitjorar les situacions, al contrari, faràs tot el possible perquè tot vagi bé entre tu i els altres. A més, et reconciliaràs amb qui estàs enemistat.

Taure. Et sentiràs còmode en les teves relacions, ja siguin de parella o d’amistat. Et serà fàcil parlar dels teus assumptes personals i rebre consell. Serà un bon dia per arribar a acords.

Gèminis. Les coses sortiran amb facilitat en el terreny laboral, sobretot perquè et mostraràs obert a fer canvis, a col·laborar i, també, a tenir en compte les opinions alienes.

Càncer. Tens ganes de deixar tanta responsabilitat de banda i passar-ho bé. Fes alguna cosa especial amb la teva parella i, si tens fills, trenqueu la rutina i passeu més temps junts.

Leo. És un bon dia per fer reparacions a casa teva, planificar una reforma o comprar mobles nous. Hi haurà més comunicació amb la teva família i estaràs més disposat a escoltar.

Verge. Et mostraràs molt eloqüent i tindràs molt intercanvi d’opinions que enriquiran el teu dia. A més, avui donaràs molt bons consells i sabràs convèncer. T’arribaran notícies.

Balança. Tindràs l’oportunitat de fer bones compres, trobar algun objecte que sigui perfecte per a tu i a un bon preu. L’èxit a la feina dependrà de cuidar els detalls.

Escorpí. Tot i que no és la forma com prefereixes fer les coses, ara treballaràs més en col·laboració amb altres persones. Dedica temps a l’amor, el teu esperit se n’alegrarà.

Sagitari. La feina t’exigirà mantenir un ritme ràpid i estar pendent de diversos temes que necessiten atenció. És important que descansis com puguis al final de la teva jornada.

Capricorn. Tindràs l’habilitat necessària per establir acords justos amb altres persones. Serà un excel·lent dia per relaxar-te i distreure’t al costat dels teus amics.

Aquari. Et sentiràs més valorat, ja que confiaran en la teva traça. Seràs més creatiu i tindràs grans idees que podràs dur a terme i que milloraran els resultats a la feina.

Notícies relacionades

Peixos. Malgrat que els problemes que tinguis no t’afectaran gaire, aquest és el moment ideal per aclarir les coses si hi ha alguna cosa que t’ha molestat per part d’una amistat.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop