HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, diumenge 24 de febrer del 2019

Consulta la predicció en l'amor, la feina i la salut de tots els signes del zodíac, Àries, Taure, Gèminis, Càncer, Leo, Verge, Balança, Escorpí, Sagitari, Capricorn, Aquari i Peixos

horoscopo

horoscopo

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del diumenge 24 de febrer del 2019, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. T’atraurà el misteri, la màgia i el misticisme. Veure una pel·lícula de suspens o visitar un centre de meditació seran bones opcions per avui. També seràs més sensual.

Taure. Tindràs una sensibilitat especial per tractar amb les persones, i si frenes la teva impaciència, acabaràs el dia molt content pel bé que han anat les teves relacions socials.

Gèminis. És un dia ideal per cuidar el teu cos de la manera que més t’agradi. Acosta’t a gent positiva i no escoltis males notícies, perquè la negativitat farà efecte en el teu ànim.

Càncer. Avui mostraràs molta sensibilitat i un gran sentit de l’humor, una excel·lent combinació que et farà irresistible en l’amor i t’augura un dia excel·lent en la teva vida social.

Leo. Si no tens pla per sortir, no et preocupis, perquè ser a casa t’anirà molt bé. A més, amb la teva família l’ambient serà molt agradable i ho passareu ben junts.

Verge. Estaràs molt actiu i necessitaràs estimular el teu intel·lecte amb converses interessants i bona lectura. Els viatges seran molt favorables, així com les teves relacions.

Balança. La millor manera d’aprofitar el dia serà estant en companyia d’altres persones. Si tens convidats, seràs un excel·lent amfitrió, sempre cuidant-te que tothom estigui a gust.

Escorpí. Aquest diumenge disfrutaràs de la bellesa, ja sigui apreciant o practicant qualsevol art o estant en contacte amb la naturalesa. Sera un bon dia per a l’amor, si no t’impacientes.

Sagitari. Afegeix a aquest dia un temps per al descans i la relaxació. T’ajudarà estar envoltat per un bonic paisatge, anar a un concert de música clàssica o participar en un taller de meditació.

Capricorn. Posaràs més atenció a cultivar el teu encant personal i estaràs més sociable i comunicatiu. Serà un plaer xerrar amb tu. Et divertiràs molt en qualsevol activitat grupal.

Aquari. El teu atractiu augmentarà i agradaràs per la teva personalitat amistosa i simpàtica. Tindràs èxit en l’amor. És possible que et retrobis amb gent que fa temps que no veus.

Notícies relacionades

Peixos. Les activitats físiques t’ompliran d’energia i benestar, sobretot si són a l’aire lliure. I si pots ser en un lloc a prop d’aigua, sigui el mar, un riu o un llac, millor.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop