HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, divendres 18 de gener del 2019

Consulta la predicció en l'amor, feina i salut de tots els signes del zodíac: Àries, Taure, Gèminis, Càncer, Leo, Verge, Balança, Escorpí, Sagitari, Capricorn, Aquari i Peixos

horoscopo

horoscopo

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostrehoròscop del divendres 18 de gener del 2019, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. Actuaràs amb intel·ligència, eficàcia i creativitat. Ara tindràs molt a dir però cuida les teves paraules per no ser inoportú ni indiscret. Rebràs molta informació.

Taure. Sorgiran oportunitats en l’àrea dels negocis a través de les relacions socials.  Aquesta nit serà molt apassionada, la teva libido augmentarà i et mostraràs sensual i afectuós.

Gèminis. Disfrutaràs de la teva vida social i de les teves relacions personals. Avui el més important seran l’amor i l’amistat. També és un bon dia per als acords i les associacions.

Càncer. Tot i que t’agradarà la tranquil·litat, aprofita el dia per posar en marxa la teva ambició a la feina. En disfrutaràs i aconseguiràs alguns objectius. Després ja descansaràs.

Leo. T’agradarà expressar-te a través d’activitats creatives. És possible que avui sorgeixi una nova relació sentimental, i el contacte amb els teus fills i amics serà molt gratificant.

Verge. Et ve de gust envoltar-te de bellesa i gaudiràs de molt bon gust per fer alguns retocs en la decoració de la teva llar. A la feina, no facis més del que et correspon.

Balança. Si has de solucionar algun assumpte amb els teus veïns, és un bon moment per fer-ho. Canviaràs una mica la rutina del dia per donar-li un toc més divertit i relaxant.

Escorpí. Ves amb compte amb les teves despeses, ja que et cridaran l’atenció les coses boniques i el luxe. Tindràs molta energia i faràs molta feina, de la qual et sentiràs molt satisfet.

Sagitari. Si tens parella, faràs tot el que estigui a la teva mà per aprofundir en la relació i per passar un bon dia junts. T’agradarà complaure els altres i seràs més presumit.

Capricorn. La millor estratègia per encarar la jornada de feina és acceptar, ser tolerant i flexible. Evita quedar-te parat pels dubtes, aclareix-los i segueix endavant.

Aquari. Et sentiràs de molt bon humor i voldràs passar-ho bé. Queda amb els teus amics després de la feina, organitza una vetllada romàntica amb la teva parella o juga més amb els teus fills.

Notícies relacionades

Peixos. Aniràs cap als teus objectius sense molestar els altres i sense coartar la llibertat de ningú. És un dia de progrés professional, però no oblidis cuidar les teves relacions personals.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop