HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dijous 17 de gener del 2019

Consulta la predicció en l'amor, feina i salut de tots els signes del zodíac: Àries, Taure, Gèminis, Càncer, Leo, Verge, Balança, Escorpí, Sagitari, Capricorn, Aquari i Peixos

horoscopo

horoscopo

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostrehoròscop del dijous 17 de gener del 2019, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. És important que distingeixis entre els teus somnis o les teves aspiracions i la realitat. D’aquesta forma, la teva energia estarà més disponible per anar a la conquesta del que desitges i aconseguir-ho.

Taure. Tendiràs al caprici a l’hora de gastar-te els diners i a guiar-te més per l’aparença que per la utilitat. T’anirà bé prendre un temps per planificar l’agenda de demà. 

Gèminis. És un bon dia per a la cooperació i el diàleg, però no esperis gaire de les altres persones. Avui estaràs molt sensible, hauries de ser prudent i cuidar-te més de tu mateix. 

Càncer. Percebràs fàcilment el que altres persones volen i necessiten, i seràs de molta ajuda per a elles, però necessitaràs un temps de solitud per mantenir el teu equilibri interior. 

Leo. T’anirà bé estar en companyia, treballar en equip i trucar a alguns amics. En l’amor, evitar la comunicació no millorarà la situació; al contrari, us confondrà.

Verge. És millor que no esperis l’aprovació dels altres i actuïs segons el que creus que has de fer. Avui hi haurà molta comunicació i també notícies referents a la teva feina.

Balança. No assumeixis idees d’altres i forma’t la teva pròpia opinió, només així et sentiràs satisfet de les teves decisions. Un temps per al lleure serà ideal per relaxar-te mentalment.

Escorpí. Podràs solucionar un malentès amorós i llimar algunes asprors. Si tens negoci, la forma en què tractis amb el públic serà primordial per augmentar els teus guanys.

Sagitari. És possible que hagis de cedir per mantenir l’harmonia en les teves relacions, però veuràs que valdrà la pena. Et posaràs al dia d’algunes converses que van quedar pendents.

Capricorn. Et convé mantenir la discreció a la feina, ja que unes paraules mal dites o mal interpretades generarien molt malestar. No et distreguis i acaba el que has de fer.

Aquari. T’agradarà expressar els teus sentiments, però no tothom et respondrà com tu voldries. Malgrat això, disfrutaràs de l’amor i la teva creativitat serà excel·lent.

Notícies relacionades

Peixos. La relació familiar i alguns assumptes de la llar demanaran la teva atenció. A la feina, no deixis les coses per a l’últim moment o no sortiran tan bé com tu t’esperaves.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop