HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, diumenge 13 de gener del 2019

Consulta la predicció en l'amor, treball i salut de tots els signes del zodíac, Àries, Taure, Gèminis, Càncer, Leo, Verge, Balança, Escorpí, Sagitari, Capricorn, Aquari i Peixos

horoscopo

horoscopo

2
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del diumenge 13 de gener del 2019, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. Estaràs més sensible i t’afectarà més la negativitat de certes persones i els ambients tensos. Un viatge a un lloc que t’agradi serà la millor manera de passar el diumenge.

Taure. Has de trobar un balanç entre necessitats contraposades: relaxació i acció, estar a casa o sortir, estar sol o en companyia... Organitza’t i tindràs temps per a tot.

Gèminis. És hora de sortir de casa i connectar amb altres persones. No entris en discussions de les quals pot ser difícil sortir i esforça’t a mantenir el bon ambient al teu voltant.

Càncer. En alguns moments, el dia serà tens, sobretot per la falta d’entesa i la fredor que et poden mostrar. No deixis que això t’afecti i disfruta del teu temps lliure.

Leo. Avui estàs d’ànim expansiu i disfrutaràs de qualsevol activitat que realitzis. Ves amb compte i no forcis el teu cos o demà ho notaràs. Serà un bonic dia en l’amor.

Verge. No et facis tan responsable dels altres i disposa’t a disfrutar de la seva companyia. Preferiràs estar amb gent de confiança amb qui puguis estar relaxat i ser tu mateix.

Balança. Tot i que avui no t’entenguis bé amb la teva parella, i sembla que per molt que t’hi esforcis, costarà, amb les teves amistats estaràs bé. Deixa que els altres facin els plans i relaxa’t.

Escorpí. Podries relacionar-te amb gent de l’estranger o bé tenir notícies d’algun amic llunyà. Seràs més conscient de les necessitats del teu cos i t’agradarà cuidar-te’n.

Sagitari. No et prenguis molt a pit el que et diguin, els ànims estan una mica agitats i no controlaran les seves paraules. Porta a col·lació el teu gran sentit de l’humor per millorar les situacions.

Capricorn. Avui, la família serà important, i tot i que hi haurà alguns moments tensos, en general et divertiràs i et sentiràs satisfet d’haver-hi estat compartint el dia.

Aquari. La teva ment necessitarà aliment intel·lectual, i el teu cos, acció. Serà un bon pla acudir a un taller d’expressió corporal o escoltar una conferència sobre temes del teu interès.

Notícies relacionades

Peixos. No et quedis a casa per no gastar i ajusta els teus plans al teu pressupost. Aquest diumenge toca divertir-se, veuràs com no necessitaràs gaire per passar-t’ho molt bé.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop