HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dijous 10 de gener del 2019

horoscopo

horoscopo

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop de dijous 10 de gener del 2019, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. Necessitaràs retirar-te un temps de l’activitat diària per trobar-te millor. Avui, deixa’t guiar per la intuïció en els afers professionals que ara et preocupen.

Taure. Et sentiràs defraudat per un amic si has estat esperant molt d’ell. Aprendràs molt al relacionar-te amb grups o treballant en equip, ja que acceptaràs les idees alienes. 

Gèminis. Tant de bo no t’importi el judici dels altres i expressis les teves idees amb claredat. Necessites ser coherent i això, a la llarga, es valorarà de tu. Avui, la teva ment estarà molt desperta. 

Càncer. Si vences la mandra, serà un dia excel·lent per estudiar, ja que la teva capacitat d’aprenentatge augmentarà. Ara et beneficiarà escoltar el que hagin de dir-te els altres. 

Leo. Tindràs bon olfacte per als negocis, pararàs atenció als petits detalls, però és important que no t’arrisquis en excés. Bon dia per deixar hàbits no saludables.

Verge. Tens ganes de cooperar, fins i tot podries associar-te amb algú per realitzar un negoci. Sigues molt pràctic i no caiguis a complaure els altres perquè hi sortiries perdent.

Balança. T’interessarà donar el millor de tu mateix a la feina, i si no et distreus amb converses i xafarderies, tiraràs endavant un munt de tasques. Avui, intenta menjar més saludablement.

Escorpí. No passaràs desapercebut, el teu magnetisme natural atraurà. Tindràs ganes de donar i rebre amor, i posaràs molt interès a cultivar les relacions afectives.

Sagitari. Mantindràs la bona harmonia a casa teva, i si hi ha cap problema, sabràs solucionar-lo amb mà esquerra. Pensa com pots organitzar l’economia domèstica més eficaçment.

Capricorn. Tindràs un dia molt actiu i estaràs pendent de mil coses alhora. Augmentarà la teva curiositat i t’adonaràs de coses que abans et passaven desapercebudes.

Aquari. Avui vols anar a cop segur i no tens ganes d’arriscar-te. Tot i que les coses aniran bé, hauràs d’enfrontar-te a un assumpte molest, que solucionaràs amb lògica i anàlisi.

Notícies relacionades

Peixos. La teva intuïció augmentarà i faràs més cas al cor que a la raó, cosa que t’acostarà més als altres. Durant un temps atrauràs persones que t’ajudaran en la teva feina.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop