HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui dimarts, 1 de gener del 2019

Consulta la predicció en l'amor, feina i salut de tots els signes del zodíac, Àries, Taure, Gèminis, Càncer, Leo, Verge, Balança, Escorpí, Sagitari, Capricorn, Aquari i Peixos

horoscopo

horoscopo

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del dimarts, 1 de desembre del 2019, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

horòscop d’altres dies

Àries. És una jornada de molta harmonia i pau a casa i de rialles i xerrades interessants en qualsevol tipus de reunió social. Et sentiràs feliç i aprofitaràs els bons moments.

Taure. Et sentiràs molt vital i amb ganes de dedicar el temps lliure a les teves aficions favorites. Buscaràs l’equilibri i la tranquil·litat, i evitaràs tot el que sigui conflictiu.

Gèminis. Descansaràs al matí, però després, continuaràs divertint-te. Anar al teatre o al cine, o a veure un espectacle amb els teus fills, serà un bon pla per passar un dia satisfactori.

Càncer. El dia es presenta tranquil, però no avorrit. Ordenaràs les teves idees respecte a un assumpte important i trucaràs a alguns amics i familiars. La resta serà per al descans.

Leo. Aquest primer dia de l’any necessitaràs una mica de canvi i moviment, Leo, encara que només sigui fer un petit passeig, visitar uns familiars o començar a llegir un nou llibre.

Verge. Durant el matí et recuperaràs del final d’any, però després, ja amb més energia i l’ànim alt, quedaràs amb familiars o alguns amics i passaràs una tarda formidable.

Balança. És possible que hagis d’intervenir en una discussió i aconseguiràs posar-hi pau. Tot i que no sempre t’entens amb la família, avui serà un pilar important per al teu benestar.

Escorpí. Dona-li un respir al cos i descansa tot el que puguis. Necessites cuidar-te i estimular també el teu intel·lecte, per exemple llegint o amb una bona tertúlia després de dinar.

Sagitari. Evita l’excés de compromisos socials i pren-te el dia amb més calma. Buscaràs la calidesa de l’amistat i t’envoltaràs de la gent que t’aporta experiències positives.

Capricorn. Malgrat ser uns dies familiars, avui procura tenir temps per als teus amics, encara que sigui contactant-hi a través de missatges. T’agradarà, també, recordar el passat.

Aquari. Aprofita aquest dia per fer plans per al nou any que acaba de començar, Aquari. També, podràs relaxar-te xerrant amb els teus éssers estimats o visitar algun lloc pròxim.

Notícies relacionades

Peixos. Aquest primer dia de l’any seràs més sentimental i t’emocionaràs fàcilment. Seràs molt detallista i sabràs expressar el teu afecte, i això beneficiarà totes les teves relacions.

 

Temes:

Horòscop