HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dissabte 17 de novembre del 2018

Consulta la predicció en l'amor, feina i salut de tots els signes del zodíac: àries, taure, gèminis, càncer, leo, verge, balança, escorpí, sagitari, capricorn, aquari i peixos

horoscopo

horoscopo

2
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop de dissabte 17 de novembre del 2018, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. Et sentiràs més bé lluny de la bullícia i de les presses. Estar en contacte amb la natura, escoltar música o fer un taller de meditació seran bones opcions per descansar.

Taure. No et quedis a casa tancat i fes algun viatge. Per curt que sigui, et sentiràs amb més energia i el teu benestar augmentarà. I si és amb gent animada i positiva, molt millor. 

Gèminis. No tothom serà una bona companyia per a tu. Hi ha algú que sense voler pot posar-te nerviós. Busca fer aquelles activitats que et regenerin i et facin sentir bé.

Càncer. No omplis el dia amb obligacions, ara necessites descans i evasió. Queda amb gent, tot i que no sigui amb els teus millors amics, ja que trobaràs persones molt interessants.

Leo. En l’amor, et mostraràs molt indecís perquè les teves emocions et confondran una mica. L’activitat física i, en general, cuidar-te del cos, t’ajudaran en aquests moments.

Verge. No creguis al peu de la lletra el que et diguin altres persones, ja que estaran una mica confoses i és possible que et confonguin a tu també. Senzillament, disfruta de la seva bona companyia. 

Balança. Ves amb compte amb els excessos, sobretot en la beguda, ja que avui estaràs més sensible a la seva influència. Organitza’t el dia per aprofitar a consciència el teu temps d’oci. 

Escorpí. Et mostraràs molt romàntic, però prova de no idealitzar la persona que estimes ni la situació que esteu vivint. Toca de peus a terra i disfruta de la tendresa del moment. 

Sagitari. Bon dia per quedar-te a casa, però ser excessivament passiu no et convindrà. Fes una cosa útil, cuina per a d’altres, posa ordre en les teves coses o arregla coses a casa. 

Capricorn. Hi ha tendència als malentesos, així que, arma’t de paciència i no te’ls prenguis malament. La teva imaginació serà excel·lent, podries escriure o delectar-te amb la lectura i el cine.

Aquari. Aquest dissabte has de ser molt curós amb la manera en què inverteixes els diners ja que podries perdre'ls o malgastar-los. Disfruta intensament de les bones amistats. 

Notícies relacionades

Peixos. Tot i que seràs summament imaginatiu, també és veritat que et costarà relacionar-te amb el món real i tendiràs a l’escapisme. Fes-ho sanament, a través de l’art, per exemple.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop