HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dijous 15 de novembre del 2018

Consulta la predicció en l'amor, feina i salut de tots els signes del zodíac: Àries, Taure, Gèminis, Càncer, Leo, Verge, Balança, Escorpí, Sagitari, Capricorn, Aquari i Peixos

horoscopo

horoscopo

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop de dijous 15 de novembre del 2018, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. Malgrat les dificultats amb un d’ells, els amics seran avui molt importants per a tu. Et beneficiaràs d’estar en la seva companyia i dels consells i ajuts que et brindin. 

Taure. Al terreny professional, les relacions ocuparan gran part del teu temps i de la teva energia. Sols ser molt directe, però ara és millor que actuïs amb més tacte i flexibilitat.

Gèminis. Et costarà sentir-te satisfet del que facis, i és que estàs sent poc pacient i passes d’un assumpte a un altre. Mira de concentrar-te i i intenta perseverar en el que facis.

Càncer. Per poder manegar millor els assumptes de l’amor i de la relació amb els teus fills, intenta ser una mica menys susceptible i més objectiu. Tens moltes coses per disfrutar, valora-les.

Leo. La clau de l’èxit serà mantenir una bona comunicació. Amb diplomàcia i comprensió et guanyaràs els altres. A casa teva hi ha temes del passat que s’han de tancar.

Verge. Abans de parlar, pensa bé el que diràs, ja que la falta de claredat generarà malentesos i malestar. A la feina tens moltes habilitats que et portaran a l’èxit.

Balança. Para atenció només a aquells assumptes pràctics que ho necessitin i disfruta d’un dia molt agradable i positiu en l’amor. Avui estaràs encantador, afectuós i alegre. 

Escorpí. Res funcionarà bé si et mostres tan orgullós. Però si deixes aflorar els teus veritables sentiments, et sentiràs molt a gust amb els altres i ells se sentiran igual amb tu.

Sagitari. El tracte amb els altres serà molt favorable i podràs arribar a acords amb facilitat. Sols ser molt objectiu, però avui has de pensar millor les coses abans de treure’n conclusions.

Capricorn. En el terreny professional, combina la serietat amb la proximitat en el tracte amb subordinats, companys o clients. Bon dia per millorar a la teva feina, però no fins on tu desitges.

Aquari. Estaràs excessivament sensible per poder aguantar les maneres brusques i una mica autoritàries d’altres. És important que reservis una mica de temps per somiar, crear i disfrutar. 

Notícies relacionades

Peixos. Vols ser fidel a les teves idees, però de vegades cal posar-les en dubte i escoltar més el cor. Si estàs enemistat amb alguna persona, podràs intentar fer les paus.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop