HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, divendres 9 de novembre del 2018

Consulta la predicció en l'amor, feina i salut de tots els signes del zodíac, Àries, Taure, Gèminis, Càncer, Leo, Verge, Balança, Escorpí, Sagitari, Capricorn, Aquari i Peixos

horoscopo

horoscopo

2
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del divendres 9 de novembre del 2018, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. No seràs prou objectiu a l’emetre judicis perquè et deixaràs influir per les teves emocions. A més, seràs més manipulable i pots caure en mans de venedors de fum.

Taure. Centrar-te en la feina serà la millor manera de portar aquest dia d’alts i baixos emocionals. Avui faràs les teves tasques amb eficiència, practicitat i cuidant els petits detalls.

Gèminis. Experimentaràs molt d’afecte i passió en l’amor. T’agradarà agradar als altres i sentiràs que ells també busquen el teu benestar. A la feina, no et fiïs de tothom.

Càncer. La teva ment estarà extremadament activa i gaudiràs de molta imaginació i fantasia, però hauries d’anar amb compte per no confondre el que és real amb les teves il·lusions o les teves pors.

Leo. Excel·lent dia per a la creativitat, tot i que és possible que perdis més temps pensant en el que faràs que fent-ho. Pots sentir nostàlgia per una relació perduda.

Verge. Tens moltes coses a dir amb la teva família però, alhora, desitges evitar les confrontacions. Si pots, controla’t i espera un millor moment que aquest per fer-ho.

Balança. Vols parlar del que ara és important per a tu, però és possible que no rebis la resposta que esperes. La feina no et sortirà bé, tret que t’organitzis millor.

Escorpí. No vagis a cegues, obre bé els ulls i sigues més realista, tant respecte a la teva economia com en els teus assumptes amorosos. Hi haurà una energia molt positiva a casa teva.

Sagitari. Tot i que et sentis amb energia, no t’obliguis a fer tot el que podries i descansa una mica més. La teva ment ho necessita. T’anirà bé dedicar més temps a la vida social.

Capricorn. Demostraràs que tens les habilitats necessàries per triomfar en la teva professió i altres persones et recolzaran per aconseguir les teves metes. Avui, no facis gaire cas als teus temors.

Aquari. Confia només en els que et demostrin que són mereixedors de la teva confiança o podries tenir un desengany. Avui, sigues més realista i més pràctic i utilitza els teus diners sàviament.

Notícies relacionades

Peixos. Estaràs més sensible a les persones que mostren emocions negatives, per això, si pots, decideix amb qui estar. Hauries de provar de no deixar-te enganyar per les aparences.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop