HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dijous 8 de novembre del 2018

Consulta la predicció en l'amor, feina i salut de tots els signes del zodíac, Àries, Taure, Gèminis, Càncer, Leo, Verge, Balança, Escorpí, Sagitari, Capricorn, Aquari i Peixos

horoscopo

horoscopo

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del dijous 8 de novembre del 2018, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. Bon dia per als negocis i per demanar préstecs o ajuts materials a altres persones. Ara tens una gran fortalesa per fer canvis, però no fa falta que corris.

Taure. Et faltarà paciència i et sentiràs fàcilment irritat pels altres, però també et relacionaràs amb persones que t’afavoriran. Amb la teva parella, intenta ser més tolerant.

Gèminis. No tinguis pressa per acabar el que hagis de fer, aniràs estressat i no haurà valgut la pena l’esforç. Organitza el teu temps i distingeix entre el que és important i el que és trivial.

Càncer. Et resultarà avorrit passar el dia simplement fent les tasques quotidianes. Has de donar-li una mica més de gràcia i fer alguna activitat que t’apassioni i et diverteixi.

Leo. Si algú es comporta irracionalment, no caiguis en el mateix. És necessari que mantinguis el control i que aportis calma i claredat. Programa’t el dia per tenir temps lliure.

Verge. Et sentiràs intranquil i podries actuar sense pensar, i pot ser que t’equivoquis. És molt important que avui trobis els teus moments de pau i que no t’exigeixis tant a tu mateix.

Balança. No et precipitis a gastar; tret que sigui totalment necessari és millor que no obris el moneder. Si has de fer trucades o contestar correus, fes-ho més aviat a la tarda.

Escorpí. Avui, les teves reaccions seran una mica exagerades i toleraràs poc el mal humor d’altres persones, sobretot dins de casa teva. Esforça’t per cuidar les relacions.

Sagitari. Podries rebre retrets de qui no esperes, i és que el que no es diu en el seu moment surt més tard. Seria fàcil molestar-se per això, però serà millor que l’escoltis.

Capricorn. Si vols donar als altres, fes-ho sense esperar res a canvi o t’emportaràs una decepció. Si treballes en equip, us costarà bastant posar-vos d’acord. Tingues molta paciència.

Aquari. Has de cuidar la imatge professional que projectes perquè l’enuig i la precipitació no parlaran gaire bé de tu. És millor que respiris a fons abans de reaccionar.

Notícies relacionades

Peixos. Tot i que et sentiràs molt optimista i vital, hauries de ser més tolerant amb les opinions que no comparteixes. Serà un bon dia per planificar nous projectes professionals.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop