HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, divendres 2 de novembre del 2018

Consulta la predicció en l'amor, la feina i salut de tots els signes del zodíac, Àries, Taure, Gèminis, Càncer, Leo, Verge, Balança, Escorpí, Sagitari, Capricorn, Aquari i Peixos.

horoscopo

horoscopo

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop de divendres 2 de novembre del 2018, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. Organitzar el dia et donarà la tranquil·litat d’arribar a fer tot el que et proposis. Et sentiràs més nerviós i una mica d’esport t’ajudarà a trobar-te molt millor.

Taure. Vols passar-ho bé però és important que no t’involucris en discussions inútils i et centris en la diversió. En l’amor, confia més en els fets que en les paraules.

Gèminis. D’una banda, t’atraurà el que és nou i voldràs fer alguna cosa diferent i emocionant. Més tard, allò conegut i rutinari et donarà molta més calma. Evita la crítica gratuïta.

Càncer. Busca compartir temps amb els amics amb qui et sentis còmode per conversar del que et preocupa. Serà una manera de rebaixar la tensió dels últims dies.

Leo. No has de permetre que t’afecti el caos que hi haurà al teu voltant. Ara necessites ordre i senzillesa. La solitud, tot i que de vegades no agrada, ara serà un bàlsam per a tu.

Verge. Guanyaràs estabilitat en la feina, en part per la teva capacitat de persistir malgrat les circumstàncies adverses. A casa teva, et convé posar una mica més d’ordre.

Balança. Connectaràs molt bé amb els altres, mostraràs empatia i ganes d’ajudar. És possible que avui es malinterpretin les teves paraules, per la qual cosa has de ser molt curós.

Escorpí. Et mostraràs ferm a l’hora de donar la teva opinió però es poden crear alguns conflictes. Valora si no seria millor ser més prudent i tenir més sentit de l’humor.

Sagitari. En general, avui t’espera un dia molt positiu en el terreny de l’amistat, però expressar-te de forma incorrecta pot portar-te un petit problema amb un amic.

Capricorn. Estaràs ple d’energia i sortir una mica de la rutina, arriscar-te i provar coses noves t’entusiasmarà. No li donis tanta importància als petits detalls i relaxa’t.

Aquari. Intenta calmar els nervis, potser fent una curta relaxació o prenent una infusió. Després, tindràs un dia en què disfrutaràs molt dels petits plaers.

Notícies relacionades

Peixos. És el moment de dedicar-li temps a la teva vida social, quedar amb les persones que et ve de gust veure o sortir per conèixer gent nova. A més, avui tindràs un magnetisme especial.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop