HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dissabte 3 de novembre del 2018

Consulta la predicció en l'amor, la feina i salut de tots els signes del zodíac, Àries, Taure, Gèminis, Càncer, Leo, Verge, Balança, Escorpí, Sagitari, Capricorn, Aquari i Peixos.

horoscopo

horoscopo

2
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop de dissabte 3 de novembre del 2018, el mètode de predicció basat en la posició dels astres en el moment del naixement.

Àries. Sigues estalviador amb la teva energia i analitza bé quins plans et val la pena realitzar i quins has de deixar per a un altre dia. Per cuidar el cos, sigues més conscient de l’alimentació.

Taure. Les teves emocions seran més intenses i ho viuràs tot amb més passió. Adapta’t als altres el que sigui necessari, perquè també és important que facis el que ara et vingui de gust.

Gèminis. Et sentiràs molt còmode a casa, així que, ¿per què no convides a menjar els teus amics o familiars? Sobre els teus assumptes amorosos, demana consell als qui siguin més objectius que tu.

Càncer. Un passeig per la natura o una activitat a l’aire lliure seran un bon antídot contra l’estrès. Combina el bon humor amb la prudència per tractar amb el teu entorn més proper.

Leo. Tingues en compte que el cos es beneficiarà molt de qualsevol cura que li donis. Més que amb aventura i novetat, et trobaràs bé amb el que et sembli segur i familiar.

Verge. És un dia perfecte per recarregar les piles en contacte amb la naturalesa, disfrutar d’un bon menjar i envoltar-se de bons amics. Si vols ajudar, fes-ho, però posa els teus límits.

Balança. Fes-t’ho fàcil i sigues molt pràctic a l’hora de decidir pla per a aquest dissabte. No pretenguis complaure tothom o acabaràs el dia sense fer el que a tu et ve de gust.

Escorpí. Aquest dissabte et relacionaràs més amb els amics i estaràs a gust envoltat de gent. En l’amor i en l’amistat, prova de no idealitzar l’altre o seràs molt exigent amb ell.

Sagitari. Podràs relaxar-te envoltat de bona gent apassionada i tan positiva com tu. Assaboriràs la bona conversa aquest meravellós dia, però evita els excessos amb el menjar.

Capricorn. Bon dia per dedicar-lo als estudis, els viatges i a la planificació de projectes. Donaràs bons consells que ajudaran altres persones, però has de saber quan val la pena donar-los.

Aquari. Necessites relaxar-te de les exigències externes, descansar una mica més i prendre’t el dia amb calma. No et preocupis si no fas gaire res, perquè ja recuperaràs el ritme demà.

Notícies relacionades

Peixos. Aparta’t de la gent conflictiva i dels problemes. Cultiva les emocions positives i no et capfiquis gaire. Necessites equilibri en les teves emocions i ho aconseguiràs.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop