Sèries

‘El Señor de los Anillos: los Anillos de Poder’ arrasa amb 25 milions d’espectadors

La producció es converteix així en l’estrena més important de la història d’Amazon Prime Video

‘El Señor de los Anillos: los Anillos de Poder’ arrasa amb 25 milions d’espectadors

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts

‘El Señor de los Anillos: Los Anillos de Poder’, els dos primers episodis de la qual van veure la llum el divendres 2 de setembre, ha reunit més de 25 milions d’espectadors a nivell global en les seves primeres 24 hores a Prime Video.

La sèrie es converteix, d’aquesta manera, en l’estrena més important de la història del servei de streaming d’Amazon, segons informa la plataforma en un comunicat en el qual no especifica si aquests 25 milions d’espectadors que refereix comptabilitzen tots els seus usuaris que van començar a veure algun dels dos capítols, aquells que van acabar de veure les dues entregues de la sèrie o si es tracta d’una estimació mitjana.

«D’alguna manera tenia sentit que les històries de Tolkien ens portessin aquest moment d’orgull, una de les històries més populars de tots els temps i a les quals molts consideren el veritable origen del gènere fantàstic», ha assegurat Jennifer Salke, directora d’Amazon Studios.

Notícies relacionades

«Estic molt agraïda amb El Tolkien Estate, i amb els nostres showrunners J. D. Payne i Patrick McKay, el productor executiu Lindsey Weber, el repartiment i equip de la sèrie, pels seus incansables esforços de col·laboració i la seva energia creativa sense límits. I són les desenes de milions de fans que estan disfrutant de la Terra Mitjana, clarament amb la mateixa emoció que nosaltres, que són la nostra veritable mesura d’èxit», ha afegit Salke sobre la ficció, que s’ha estrenat a Prime Video a més de 240 països i territoris de tot el món.

La resta d’entregues de la sèrie veuran la llum cada divendres (fins a la seva entrega final el pròxim 14 d’octubre) i tindran un horari diferent del dels seus dos primers episodis. Així, els nous capítols veuran la llum a les sis del matí, hora espanyola.