Sèrie d’èxit

Surten a la llum els primers detalls de la preqüela d’‘Outlander’

La cadena Starz ha confirmat el títol de la nova producció mentre en prepara la setena temporada

Surten a la llum els primers detalls de la preqüela d’‘Outlander’
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Cinc mesos després de l’estrena de la sisena temporada d’‘Outlander’, la sèrie d’època inspirada en les novel·les de Diana Gabaldon, la cadena Starz ja ha donat a conèixer els primers detalls sobre la seva esperada preqüela. L’anunci s’ha produït mentre se’n prepara paral·lelament la setena entrega, que s’espera per a l’any 2023.

Segons ha revelat recentment la productora, la preqüela portarà el títol d’‘Outlander: Blood of my blood’. Es tracta d’un nom –traduït al català, «‘sang de la meva sang’»– que suggereix la importància dels vincles familiars en la trama, molt presents també durant l’obra original. De moment, això sí, no es coneixen les possibles dates d’estrena.

Novetats sobre la trama

A més del títol de la sèrie, la cadena també ha destapat alguns detalls sobre la trama de la seva nova producció. Per tant, sabem que se centrarà en la vida dels pares de Fraser, el protagonista original d’‘Outlander’, juntament amb Claire Randall, interpretats per Sam Heughan i Caitriona Balfe, respectivament.

En un comunicat de la plataforma, la presidenta de Programació Original de Starz, Kathryn Busby, ha assegurat que estan «entusiasmats amb la idea d’anar traient les capes d’aquest vibrant món per portar l’audiència a l’origen d’on va començar tot».

Productors i guionistes

Matthew B. Roberts serà el creador, productor executiu i guionista principal de la preqüela, tasques que també exerceix a ‘Outlander’, que ja té en producció la seva setena temporada.

Notícies relacionades

L’acompanyaran Maril Davis i Ronald D. Moore, mentre que Diana Gabaldón, autora de les novel·les en les quals es basa la sèrie, en serà la productora consultora.

Els nou llibres de Gabaldón que componen fins ara la sèrie d’‘Outlander’ han venut uns 50 milions d’exemplars arreu del món. La sèrie, que ha portat a la pantalla les aventures de Jamie i Claire i els seus viatges en el temps, va començar a emetre’s el 2014.

Temes:

Outlander