Tràiler

Així serà la versió coreana de ‘La casa de papel’: les primeres imatges

Unes noves màscares d’inspiració oriental substituiran la careta de Dalí icònica de la producció original

Així serà la versió coreana de ‘La casa de papel’: les primeres imatges
1
Es llegeix en minuts

El remake coreà de La Casa de Papel ja té tràiler i data d’estrena. La versió asiàtica de l’atracament perpetrat per El Professor, Berlín, Tòquio, Denver i companyia veurà la llum en el servei de streaming el 24 de juny.

«Un lladre que roba xavalla pot acabar mort o a la presó. Però si roba molts diners pot canviar el món i ser un heroi», assenyala la veu en off de Yoo Ji-tae, l’actor que prendrà el testimoni d’Álvaro Morte com a líder de la banda, el personatge conegut com a El Professor.

«Els donarem un gran espectacle en directe i ens donaran suport», avança la veu al tràiler que, a més de mostrar les màscares d’inspiració més oriental que substituiran la careta de Salvador Dalí, anuncia la data de llançament del remake coreà que promet «l’atracament més gran de la història»

Notícies relacionades

La casa de papel: Corea compte en el seu repartiment amb Park Hae-soo, un dels protagonistes d’El Juego del Calamar, com a Berlín i Jeon Jong-seu, actriu de Burning, com a Tòquio.

A més d’aquest remake, Netflix també té en marxa la preqüela de La Casa de Papel, que estarà centrada en el personatge Berlín, interpretat de nou porPedro Alonso.