Guia de visionaments

Les sèries clau per a la setmana del 7 de març

  • El premiat drama australià ‘The newsreader’ i l’esperada sisena temporada d’’Outlander’, entre les nostres propostes per a Movistar Plus+, Disney+, Cosmo i Apple TV+

Les sèries clau per a la setmana del 7 de març

Netflix

2
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Després de començar a reviure el ‘Tiempo de victoria’ dels Lakers, aquesta setmana encara quedaran sèries més que interessants per provar. Sota, les nostres propostes al complet.

1. ’Outlander (temporada 6)’ després d’una sequera de dos anys

1. ’

L’esperada (durant gairebé dos anys) sisena temporada d’’Outlander’ té com a inspiració ‘Viento y ceniza’, sisè volum també de la saga d’amor i fantasia escrita per Diana Gabaldon. Des del cru final de la cinquena entrega, Caitriona Balfe, la protagonista femenina, ha confirmat el poder dramàtic que té amb el seu paper a ‘Belfast’. En aquests capítols, Claire i Jamie (Sam Heughan) faran front a nous visitants i conflictes interns a casa seva a Carolina del Nord. Movistar Plus+, des de dilluns, dia 7.

2. ’Colgados en Filadelfia’, clàssic incorrecte de la sitcom 

2.

Una gran notícia per als sibarites de la sitcom nord-americana: la setmana vinent, Disney+ incorpora al complet un títol d’autèntic culte, ‘Colgados en Filadelfia’, ben descrit a la revista ‘New York’ com a «una espècie de ‘Seinfeld’ per a l’era ‘Jackass’». Cinc amics (entre els quals hi ha el creador, Rob McElhenney) porten un pub irlandès de poca estrebada a South Philadelphia i acaben elaborant sempre els plans més egoistes, tarats i políticament incorrectes. Disney+, dimecres, dia 9.  

3. ’The newsreader’, Anna Torv al caient de la notícia

3. ’

La gran Anna Torv (’Fringe’, ‘Mindhunter’) ha obtingut les que potser són les millors crítiques de la seva carrera (i el premi de l’Acadèmia Australiana del Cine i la Televisió) amb aquest drama sobre un noticiari televisiu dels vuitanta. Torv encarna a Helen Norville, presentadora amb fama de difícil que li toca entendre’s amb Dale Jennings (Sam Reid), un reporter més jove que es converteix en nou company. La tensió inicial acaba derivant en un fort vincle. Cosmo, des de dijous, dia 10. 

 

4. ‘Cómo conocí a tu padre’, el mateix però diferent

Notícies relacionades

Arriba amb cert retard al nostre país la seqüela (amb diferents personatges) de la mítica ‘Cómo conocí a vuestra madre’. L’antic Ted Mosby és ara Sophie Tompkins (Hilary Duff), que en la seva versió del 2050 (encarnada per Kim Cattrall) li explica al fill tot el que va passar fins a conèixer el seu pare. Personatges diferents, però el mateix univers: els amics Sid (Suraj Sharma) i Jesse (Chris Lowell) comparteixen l’antic apartament de Ted, Marshall i Lily. Disney+, divendres, dia 11. 

5. ’Los últimos días de Ptolemy Grey’, un equip de somni

La televisió actual ens ha ofegat en estímuls de tal manera que ja ni tan sols sembla que sorprèn ni transcendeix (en excés) la notícia d’una estrena com aquesta: una minisèrie escrita per Walter Mosley a partir d’una novel·la pròpia, amb Samuel L. Jackson com a protagonista i Ramin Bahrani (’Tigre blanco’) com a director. Jackson és el Ptolemy del títol, un home amb demència senil que decideix sotmetre’s a un tractament i viure bastant menys, però fer-ho amb claredat. Apple TV+, divendres, dia 11.