Spin-off

L’antagonista de ‘Wandavision’ tindrà la seva pròpia sèrie a Disney+

Els creadors no han donat gaires detalls de la producció més enlllà que serà una «comèdia negra»

L’antagonista de ‘Wandavision’ tindrà la seva pròpia sèrie a Disney+
1
Es llegeix en minuts

Disney+ està preparant una sèrie derivada (‘spin-off’) de ‘WandaVision’ que se centrarà en Agatha, el personatge que va interpretar Kathryn Hahn. La revista ‘Variety’ va assegurar aquest dijous que Hahn tornarà a posar-se a la pell d’Agatha en una sèrie de la qual no se sap gran cosa més enllà que serà «una comèdia negra».

Jac Schaeffer, la guionista al capdavant de ‘WandaVision’, s’encarregarà d’escriure i produir aquest nou projecte.

Protagonitzada per Elizabeth Olsen i Paul Bettany, ‘WandaVision’ es va convertir en un gran fenomen dins de les adaptacions audiovisuals de Marvel per la seva insòlita unió del món dels superherois amb algunes de les comèdies més famoses de la televisió nord-americana. ‘I Love Lucy’, ‘Bewitched’ o ‘The Dick Van Dyke Show’ eren algunes de les referències metatelevisives que feia servir ‘WandaVision’, que va ser, a més, la primera sèrie de Marvel que va desembarcar a Disney+.

Lluny de les aclaparadores aventures dels Avengers en el cine, aquesta sèrie començava amb Wanda (Olsen) i Vision (Bettany) com la parella idíl·lica d’una ‘sitcom’ dels anys 50: casa amb jardí als afores, humor naïf, veïnes tafaneres, idil·li ingenu i acció en blanc i negre.

Notícies relacionades

Però l’atrevit viatge de ‘WandaVision’ anava més enllà, ja que cada capítol tocava una època diferent de les ‘sitcom’, amb Olsen i Bettany modificant les seves veus i gestos a cada capítol, a causa d’un misteri que trastocava el temps.

‘WandaVision’ va ser nominada a 23 Emmys, entre els quals els de millor sèrie limitada (minisèrie), i millor actriu (Olsen) i actor (Bettany) d’una sèrie limitada, sèrie antològica o pel·lícula televisiva. Finalment va aconseguir tres estatuetes: millor música i lletra original per la cançó ‘Agatha All Along’, millor vestuari de fantasia o ciència-ficció i millor disseny de producció d’un programa narratiu de mitja hora.

Temes:

Disney+