Catàleg d’entreteniment

La secció de videojocs de Netflix es llança mundialment amb ‘Stranger Things’

Les activitats dins la plataforma estaran disponibles per als dispositius mòbils Android, de moment.

La secció de videojocs de Netflix es llança mundialment amb ‘Stranger Things’

Netflix

2
Es llegeix en minuts

Des del 28 de setembre d’aquest any, Netflix ofereix una llista de jocs per a tots els subscriptors que disposin d’un dispositiu d’Android. Entre altres, l’aplicació disposa d’una llista de jocs per a mòbils amb títols d’una de les seves sèries més vistes: ‘Stranger Things’

Diferents videojocs per triar

La llista inclou dos títols de l’exitosa sèrie: ‘Stranger Things: 1984’ i ‘Stranger Things 3: The Game’, llançats per primera vegada a Polònia aquest agost. També es troben disponibles, entre altres, ‘Shooting Hoops’ (Frosty Pop), ‘Card Blast’ (Amuzo & Rogue Games) i ‘Teeter Up’ (Frosty Pop).

D’aquesta manera, els usuaris que obrin la sessió dels seus comptes de Netflix –des d’un dispositiu mòbil Android– poden seleccionar de la llista de jocs quins volen per descarregar i jugar. Però serà una funció limitada als perfils de Netflix per als adults, per tant els comptes marcats com els comptes per als nens no tindran accés a aquests jocs. Així mateix, els pares i tutors poden configurar un número PIN per accedir als jocs i un altre contingut a Netflix.

També, els jocs canviaran automàticament a l’idioma que l’usuari hagi configurat en el seu perfil de Netflix, tot i que l’opció de l’idioma serà l’anglès de forma predeterminada si el que es vol encara no està disponible.

«Biblioteca de videojocs»

Notícies relacionades

Des del blog oficial de Netflix, el vicepresident i desenvolupador de videojocs, Mike Verdu, ha explicat aquest dimarts que «ja sigui que es vulgui un joc casual, començar des de zero o una experiència immersiva en què es pugui investigar i aprofundir dins les històries favorites, volem començar a construir una biblioteca de videojocs que ofereixi alguna cosa per a tothom». «Som a les beceroles de crear una gran experiència de joc, i estem emocionats de portar-vos en aquest viatge amb nosaltres», ha afegit.

¿Com descarregar i jugar amb els títols disponibles?

¿Com descarregar i jugar amb els títols disponibles?Només iniciar la sessió de l’‘app’ per Android de Netflix, els subscriptors a la plataforma trobaran una finestra dedicada als videojocs. Al prémer sobre alguna de les miniatures, a més de les característiques i la fitxa tècnica, es destaca un botó de descàrrega. Ara només queda prémer perquè comenci la descàrrega automàtica. En realitat, la nova funcionalitat és summament senzilla i intuïtiva.