Guia de visionaments

Les sèries clau per a la setmana del 23 d’agost

  • ‘McCartney 3, 2, 1’, sèrie de converses de Macca amb el productor Rick Rubin, entre les nostres 5 apostes per a Movistar+, Fox, Filmin, Disney+ i Netflix

Les sèries clau per a la setmana del 23 d’agost

Disney+

2
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

A més d’entrar al misteriós ‘resort’ de ‘Nine perfect strangers’, o veure com s’espavila ‘La directora’, aquesta setmana podrem veure conversar dos genis de la música i assistir a la reunió de Sean Bean i Stephen Graham a ‘Condena’. Tot seguit, les nostres propostes addicionals al complet.

1. ‘Condena’, perspectives entre reixes

1.

Sean Bean (Ned Stark a ‘Joc de trons’) i l’ubic Stephen Graham (Corbett en la cinquena temporada de ‘Line of duty’, entre mil coses) tornen a creuar camins després d’una mítica entrega d’‘Accused’, sèrie creada també per Jimmy McGovern. La minisèrie és una exploració del sistema penitenciari britànic a través de dues perspectives, la de Mark (Bean), acabat d’empresonar, i la del benèvol funcionari Eric (Graham), obligat a escollir entre els seus principis i la seva família. Movistar+, des de dilluns, dia 23. 

2. ‘The walking dead’, el principi del final

2.

La que va ser, a mitjans de la dècada passada, la sèrie més vista de la televisió (últimament l’ha vist al voltant d’una cinquena part d’aquesta audiència) arriba a la fi amb aquesta onzena temporada. Parlant amb ‘Variety’, la productora Gale Anne Hurd ha promès «aliances i friccions sorprenents». En el primer d’aquests capítols, el grup torna a Alexandria després d’una missió a la recerca de menjar i veu que el recollit és insuficient. Urgeix un nou pla. Fox, des de dilluns, dia 23. 

3. ‘Nosotros’, potser les nostres últimes vacances

3. ‘Nosotros’, potser les nostres últimes vacances

Armeu-vos amb mocadors abans de seguir els Petersen en les seves vacances per Europa, que podrien ser les seves últimes junts. Un home de família (Tom Hollander) intenta acostar-se a la seva desencisada dona (Saskia Reeves) i connectar amb un fill ja gairebé independent (Tom Taylor) durant una travessia programada en temps millors. L’expert en melancolia David Nicholls escriu el guió a partir d’una novel·la pròpia, com ja va fer a ‘One day (Siempre el mismo día)’. Filmin, dimarts, dia 24. 

4. ‘McCartney 3, 2, 1’, per als obsessos del pop

4. ‘McCartney 3, 2, 1’, per als obsessos del pop

En aquesta docusèrie de sis episodis, Paul McCartney conversa càlidament sobre la seva carrera amb el megaproductor Rick Rubin (Beastie Boys, Johnny Cash, Adele). És una successió, bellament filmada en blanc i negre, de reflexions sobre l’acte creatiu i anècdotes sobre The Beatles, Wings o la carrera en solitari de Macca. Dirigida per Zachary Heinzerling, nominat a l’Oscar el 2014 per ‘Cutie and the boxer’, sobre l’artista dadaista Ushio Shinohara i la seva dona, Noriko. Disney+, dimecres, dia 25.

Notícies relacionades

 

5. ‘Clickbait’, un món de miralls negres

5. ‘Clickbait’, un món de miralls negres 

De la imaginació de Tony Ayres (creador de ‘The slap’ i cocreador de ‘Desplazados’) i Christian White (coguionista de ‘Relic’) sorgeix aquest ‘thriller’ sobre les xarxes socials i la seva capacitat per alimentar els nostres pitjors instints. Adrian Grenier (‘El seguicio’) és Nick Brewer, un modèlic pare de família, marit de Sophie (Betty Gabriel) i germà gran de Pia (l’excel·lent Zoe Kazan), que desapareix del mapa per ressorgir com a protagonista d’un inquietant ‘livestream’. Netflix, dimecres, dia 25.