Sèries

El rodatge de la seqüela de ‘Joc de trons’ s’atura per un positiu en Covid

juego-de-tronos-s8-1 5cdea259c70a5

juego-de-tronos-s8-1 5cdea259c70a5

1
Es llegeix en minuts
EFE

El rodatge de ‘House of the dragon’, la primera seqüela de ‘Joc de trons’, ha hagut de paralitzar-se després que un membre de la producció donés positiu per Covid-19 mentre filmaven unes escenes al Regne Unit. Segons una exclusiva publicada pel diari ‘Deadline’ aquest dilluns, el positiu correspon a la zona A de la producció, que inclou el repartiment de la sèrie.

No és l’única gravació paralitzada pel coronavirus al Regne Unit, on la producció de la segona temporada de ‘Bridgeton’ ha hagut de suspendre’s dues vegades en una setmana i la situació sanitària preocupa els estudis televisius, ja que els casos continuen augmentant a les illes britàniques, que acaben de reobrir per complet la seva economia.

Notícies relacionades

‘House of the dragon’ està inspirada en el llibre ‘Fire & blood’ (2018), la narració del qual se situa uns 300 anys abans dels fets narrats en la sèrie de ‘Joc de trons’ i s’endinsa en la història dels Targaryen, una de les cases més importants d’aquest univers de fantasia èpica. A més del Regne Unit, el rodatge també s’ubicarà a Espanya, a la província de Càceres. L’estrena de la sèrie està prevista per al 2022 i donarà inici a una saga de ficcions derivades del fenomen històric de ‘Joc de trons’ (2011-2019), que va causar sensació arreu del món i té el rècord de la producció de ficció més premiada dels Emmy (59 guardons en total).

A principis d’aquest any es va saber que HBO estava començant a donar forma a una nova preqüela que giraria entorn a les novel·les curtes ‘Los cuentos de Dunk y Egg’, de George R.R. Martin, i hi ha tres idees més en desenvolupament: ‘9 voyages’ (‘9 viatges’), sobre els viatges marítims de Corlys Velaryon; ‘Flea Bottom’, sobre el barri més pobre de Desembarcament del Rei, i ‘10.000 ships’ (‘10.000 barcos’), entorn de la princesa Nymeria. Aquests projectes, així com una hipotètica sèrie animada, estan en una fase molt prematura i és possible que no tots vegin la llum.