Sèries

HBO comença a produir la seqüela de ‘Joc de trons’

  • A més de ‘House of the Dragon’, la firma prepara diverses idees més en l’univers de ‘Cançó de gel i foc’

L’actriu Emilia Clarke, en el paper de Daenerys Targaryen, en una imatge de ’Juego de tronos’.

L’actriu Emilia Clarke, en el paper de Daenerys Targaryen, en una imatge de ’Juego de tronos’. / CANAL+

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

HBO va començar aquest dilluns la fase de producció de ‘House of the Dragon’, la primera seqüela de ‘Joc de trons’, que està previst que s’estreni el 2022 i que donarà inici a una saga de ficcions derivades. La sèrie va compartir aquest dilluns una fotografia de la primera lectura de guió en el seu perfil de Twitter, en què apareixen els seus futurs protagonistes, Paddy Considine, Olicia Cooke, Emma D’Arcy, Matt Smith i Stebe Toussaint, entre d’altres.

‘House of the Dragon’ està inspirada en el llibre ‘Foc i sang’ (2018), la narració del qual se situa uns 300 anys abans dels fets narrats en la sèrie de ‘Joc de trons’ i s’endinsa en la història dels Targaryen, una de les cases més importants d’aquest univers de fantasia èpica. L’octubre del 2019 es va donar a conèixer que aquesta seria la primera sèrie derivada del fenomen històric de ‘Joc de trons’ (2011-2019), que va causar sensació a tot el món i té el rècord de la producció de ficció més premiada dels Emmy (59 guardons en total).

Notícies relacionades

Al mateix temps que es donava el visitplau a ‘House of the Dragon’ es van interrompre els plans per a una altra sèrie derivada de ‘Joc de trons’ que havia de protagonitzar Naomi Watts i que no va convèncer els responsables de la cadena després de rodar el seu primer episodi (conegut en la indústria com a pilot). D’altra banda, al gener es va saber que HBO estava començant a donar forma a una nova preqüela que giraria entorn les novel·les curtes ‘Els contes d’en Dunk i l’Egg’, de George R.R. Martin. I hi ha tres idees més en desenvolupament: ‘9 Voyages’ (‘9 viatges’), sobre els viatges marítims de Corlys Velaryon; ‘Flea Bottom, sobre el barri més pobre de Desembarcament del Rei, i ‘10.000 Ships’ (‘10.000 barcos’), entorn de la princesa Nymeria.

Aquests projectes, així com una hipotètica sèrie animada, estan en una fase molt prematura i és possible que no tots vegin la llum.