Les 7 temporades completes

‘Futurama’, la mítica sèrie del creador de ‘Los Simpson’, aterra a Disney+

  • La sàtira s’uneix al catàleg de la plataforma de ‘streaming’ després de la incorporació de Star, la nova marca ‘per a adults’ que s’estrena aquest dimarts

futurama

futurama

3
Es llegeix en minuts

Aquest dimarts Disney+ha incorporat a la seva plataforma a Star, la seva nova marca orientada a un públic més adult i que inclourà més de 200 nous títols al seu catàleg. Entre els nous continguts s’han inclòs produccions de Disney Television Studios o Touchstone, així com sèries i pel·lícules de les marques adquirides després de la compra de la productora FOX el 2019. Amb aquest rentat de cara, Disney+ presenta un ventall de sèries més adultes, entre les quals s’inclouen sèries mítiques com ‘Mujeres Desesperadas’ o ‘Futurama’, aquesta última en especial ha causat un gran furor a les xarxes socials.

140 episodis de comèdia en ‘streaming’

Matt Groening, conegut per ser el creador de ‘Los Simpson’, és al capdavant d’aquesta sàtira de ciència-ficció que segueix les aventures de Fry, un repartidor de pizza que es criogenitza involuntàriament i desperta l’any 2999. Convivint amb alienígenes i robots, el protagonista s’haurà d’acostumar a la seva nova vida a través de les 7 temporades de què consta la sèrie.

Amb un estil d’animació i un humor molt similar al de la seva sèrie germana, ‘Futurama’ es va convertir en la segona sèrie amb més èxit de Groening. Potser per això ha sorprès molts que, fins ara, cap de les plataformes de ‘streaming’ actuals hagués comprat els drets d’aquesta guardonada comèdia.

Ara, Star ha inclòs al seu catàleg els 140 episodis complets, tant en versió original com la seva versió doblada a l’espanyol. No obstant, Disney ha decidit dividir els capítols en deu temporades, totes amb la mateixa quantitat d’episodis i amb l’objectiu de fer-les més lleugeres. Malgrat aquesta llibertat creativa de l’empresa, la sèrie original consta de 7 temporades: les quatre primeres van ser emeses de 1999 fins a la seva primera cancel·lació, el 2003; les tres següents formen part de la resurrecció de Comedy Central que es va emetre entre el 2010 i el 2013.

Fervor a les xarxes socials

Notícies relacionades

L’humor satirizant de la sèrie animada sempre ha sigut un dels principals pilars per als seus seguidors, que han celebrat a les xarxes socials la seva inclusió en el catàleg de Disney+. Darrere d’un humor irònic, i en ocasions bromes que arriben a vorejar l’absurd, ‘Futurama’ oculta una dura crítica política, religiosa i moral que tracta i explora temes tan profunds com l’existencialisme o el determinisme.

Per això, no han faltat els mems de Twitter que s’han convertit en tendència i s’han viralitzat. Des d’aquests que converteixen un dels seus personatges en una princesa Disney, després de la inclusió en la plataforma de l’empresa, fins aquells que comparteixen els seus moments favorits.

Temes:

Disney+ Sèries