GUIA DE VISIONAMENTS

Les sèries clau per a la setmana del 25 de gener

Un altre heroi moralment ambigu de Michael Chiklis i la nova sèrie d’Albert Espinosa, entre els ganxos principals

Les sèries clau per a la setmana del 25 de gener
1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Després de començar a veure grans històries d’amistat i malaltia (‘It's a sin’) o obsessió i vampirisme creatiu (‘Perdiendo a Alice’), podrem recuperar el contacte amb Michael Chiklis o provar amb la nova sèrie d’Albert Espinosa. A continuació, tres apostes per a la setmana.

La part de la Rue

La part de la Rue

Al desembre va arribar ‘Las rayadas no son eternas’, primer de dos episodi-frontissa entre la primera i segona temporades d’‘Euphoria’, emotiva conversa de Nadal entre la Rue (Zendaya) i el seu padrí a Narcòtics Anònims, Ali (Colman Domingo). A ‘Los perfectos a m*marla’, segon d’aquests capítols especials, podem saber què ha sigut del Jules (Hunter Schafer) després que deixés la Rue a l’estació i marxés sense ella. HBO, ja disponible.

Traspassant la línia

Traspassant la línia

Tretze anys després d’acabar ‘The Shield: Al margen de la ley’, Michael Chiklis es posa de nou al capdavant d’una sèrie. A ‘Coyote’ encarna de nou un personatge moralment ambigu: Ben Clemens, veterà agent de la patrulla fronterera entre els Estats Units i Mèxic que, després de la seva jubilació, acaba treballant per als qui van ser els seus enemics. Juan Pablo Raba (el Gustavo Gaviria de ‘Narcos’) és el capitost d’un cartell de drogues; Adriana Paz (Altagracia a ‘Vis a vis’), la propietària d’una ‘taqueria’. AXN, des de dilluns, dia 25.

Sortir corrents

Sortir corrents

Notícies relacionades

Just quan es compleix una dècada de l’estrena de ‘Polseres vermelles’, Albert Espinosa presenta la seva nova i ambiciosa sèrie, adaptació de la seva pròpia novel·la ‘Lo que te diré cuando te vuelva a ver’. Dirigida en la seva integritat per Roger Gual (coautor de l’emblemàtica ‘Smoking room’), ‘Los espabilados’ és una barreja de comèdia, drama i aventures sobre la fuga de cinc joves d’un hospital psiquiàtric. Movistar+ estrena els tres primers episodis (de set) d’una tirada. Movistar+, des de divendres, dia 29.

 

Temes:

Sèries