Amazon Prime Video

La sèrie ‘El Señor de los Anillos’ se situarà milers d’anys abans d’‘El hobbit’

  • El prestigiós realitzador Juan Antonio Bayona és al capdavant de la superproducció, filmada a Nova Zelanda, que recupera el clàssic de J. R. R. Tolkien

La sèrie ‘El Señor de los Anillos’ se situarà milers d’anys abans d’‘El hobbit’
2
Es llegeix en minuts

La sèrie sobre el món d’‘El Señor de los Anillos’, produïda per l’espanyol J. A. Bayona per a Amazon Studios, se situarà «milers d’anys abans» dels esdeveniments narrats a ‘El hobbit’ i en la història de J. R. R.Tolkien que es va convertir en una trilogia per al cine.

Les dues obres de Tolkien es desenvolupen en la Tercera Edat del Sol de la Terra Mitjana i la sèrie retrocedeix fins a la Segona Edat, en l’era on «van ser forjats grans poders», segons han assenyalat fonts d’Amazon Prime Video a Efe.

Una època «en què uns regnes van arribar a la glòria i van caure en la ruïna, en la qual herois poc probables es van posar a prova, l’esperança penjava dels fils més fins i en la qual el brivall més gran de tots els que van sortir de la imaginació de Tolkien amenaçava de cobrir el món de foscor».

Un brivall que, segons la web TheOneRing, seria de nou el malvat Sauron, una dada que no ha sigut confirmada per Amazon.

La sèrie, que s’està rodant a Nova Zelanda, comença en una època de relativa pau i està protagonitzada per personatges tant nous com coneguts, que s’enfronten al ressorgiment del mal a la Terra Mitjana.

«Des de les profunditats més fosques de les Muntanyes Boiroses, fins als majestuosos boscos de la capital èlfica de Lindon, o els llunyans confins del mapa, aquests regnes i personatges forjaran llegats que viuran molt després que se n’hagin anat», afegeix Amazon.

EXCLUSIVE first look at the OFFICIAL show Synopsis for #LOTRonPrime VERIFIED we have it LIVE! #TORNTuesday

Posted by TheOneRing.net on Tuesday, January 12, 2021
Notícies relacionades

Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers i Daniel Weyman són els noms ja confirmats per a aquesta producció, la primera temporada de la qual constarà de vuit episodis.

Després de dirigir ‘Jurassic World: El regne caigut’ (2018), Bayona s’ha ficat en aquest projecte com a productor executiu –amb la seva sòcia, Belén Atienza– i director dels dos primers episodis