LLEGENDA TELEVISIVA

‘Sexe a Nova York’ tindrà nous capítols sense Samantha

Sarah Jessica Parker ha confirmat el ‘revival’ de la mítica producció d’HBO amb una sèrie limitada de deu episodis

‘Sexe a Nova York’ tindrà nous capítols sense Samantha
1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els rumors de fa unes setmanes s’han convertit en notícia: ‘Sexe a Nova York’ tindrà continuació, gairebé dues dècades després del final original de la mítica sèrie i una mica més d’una de la segona pel·lícula. Les actrius Sarah Jessica Parker (Carrie), Cynthia Nixon (Miranda) i Kristin Davis (Charlotte) van compartir ahir a la nit el mateix ‘teaser’ en els seus comptes d’Instagram. Imatges d’una sorollosa Manhattan alternades amb els reflexos d’una pantalla, suposadament la del portàtil de Carrie. «I de sobte... la història continua», escriu la columnista.

Notícies relacionades

El «de sobte» és relatiu: de moment, no hi ha data d’estrena per a aquest ‘revival’. El que se sap és que no serà una simple reunió en algun plató, com s’ha fet amb ‘El príncep de Bel Air’ i aconseguirà ‘Friends’, sinó una sèrie limitada de deu episodis a HBO Max. La producció arrencarà a finals de primavera.

La trama se centrarà en les tres amigues citades a dalt, i no les quatre originals, perquè Kim Cattrall, que va donar vida a la més sexual del grup, Samantha, va decidir fa temps deslligar-se de la franquícia, així com de tot el que tingués a veure el més mínim amb Sarah Jessica Parker, a qui no tolera. La gota que va fer vessar el got, segons sembla, la trama reservada a Samantha per a aquesta tercera pel·lícula mai realitzada: una trama de sèxting amb Brady, el fill adolescent de Miranda. Queda saber com s’explicarà l’absència de l’estimat (per l’audiència) personatge; si de manera amable o tirant-li un piano al damunt, la manera com es van carregar Charlie Sheen a ‘Dos hombres y medio’.

Temes:

HBO Sèries