GUIA DE VISIONAMENTS

Les sèries clau per a la setmana del 11 de gener

La sèrie documental de HBO sobre Tiger Woods i la primera gran sèrie de Marvel a Disney+, entre els principals ganxos

Les sèries clau per a la setmana del 11 de gener
1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Aquesta setmana podem acompanyar el nou Lupin (o el seu alumne Assane Diop, per ser precisos) en els seus atracaments i delectar-nos amb les converses de Scorsese amb la seva genial amiga Fran Lebowitz. Per si fan falta altres opcions, a sota n’assenyalem tres d’importants.

Ballant amb el caos

Ballant amb el caos

Tot i que difícilment arribarà a les cotes d’intensitat de ‘The last dance’ (en part, perquè no va de bàsquet, sinó de golf), la docusèrie Tiger, relat de l’ascens, la caiguda i la tornada a la glòria de Tiger Woods, promet fer parlar durant dues setmanes. No parla el mateix esportista, però sí un munt de gent pròxima a ell i la seva famosa amant Rachel Uchitel, en la seva primera entrevista sobre la relació. Que el produeixi Alex Gibney, rei dels documentals, inspira confiança. HBO, des de dilluns, dia 11.

De ‘sitcom’ en ‘sitcom’

De ‘sitcom’ en ‘sitcom’

La quarta fase de l’univers cinematogràfic de Marvel arrenca no a les sales, sinó als sofàs de casa, amb ‘Bruja Escarlata y Visión’, un enigmàtic projecte que presenta els personatges titulars saltant entre dècades i formats clàssics de telecomèdia. L’obertura, situada als cinquanta, es va filmar amb un equip ‘vintage’ i públic al plató, com un episodi de ‘Te quiero, Lucy’ a l’ús. Un altre episodi tindrà estil de fals documental a l’estil ‘The Office’. Disney+, des del divendres 15.

Una meravella semiamagada

Una meravella semiamagada

Notícies relacionades

¿Per què no va acabar ‘Servant’ entre els primers llocs de les llistes de millors sèries del 2019? Bàsicament, perquè es va estrenar a Apple TV+, un servei sense la ubiqüitat de Netflix o el prestigi de HBO. En molts altres contextos, aquesta producció de Shyamalan hauria sigut rebuda com el miracle pervers que és: un ‘huis clos’ alhora tràgic i divertit amb un fals, o potser no, nadó hiperrealista al mig. Julia Ducournau (‘Crudo’) codirigeix la segona temporada. Apple TV+, des del divendres 15.

 

Temes:

Sèries