GUIA DE VISIONAMENTS

Les sèries clau per a la setmana del 30 de novembre

L'ambiciosa adaptació de 'Digue'm qui soc' i el 'true crime' 'El Estado contra Pablo Ibar', entre els principals ganxos

zentauroepp56017524 dime quien soy201128153804

zentauroepp56017524 dime quien soy201128153804

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Després de sumir-nos en el malson i la conspiració de ’30 monedas’, d’Álex De La Iglesia, o explorar la ment recargolada de l’assassí de ‘Des’, ens quedaran encara sèries per revisar. Sempre ens queden les sèries.

Thriller a l’Iraq post-11-S

Tot han sigut bones paraules per a Baghdad Central, el ‘thriller’ escrit per Stephen Butchard (’The last kingdom’) a partir d’un llibre d’Elliott Colla. L’octubre del 2003, a una Bagdad sumida en el caos després de la invasió de les forces de coalició, l’expolicia Muhsin Kadr al-Khafaji (Waleed Zuaiter) emprèn la recerca de la seva filla gran desapareguda. Corey Stoll (foto), actor de carisma robust, és el Capità Parodi, un dels alts caps ianquis al càrrec de la custòdia dels edificis oficials ocupats. Movistar+, des de dilluns, dia 30.


Créixer fa mal i fa riure molt

Arriba la quarta temporada de Big mouth, aquesta honesta i hilarant sèrie d’animació sobre els dolors del pas de la preadolescència a la pubertat. Els nostres herois es veuran assetjats no només pels ja coneguts Monstruos Hormonales, sinó també per, atenció, Tito, el Mosquito de la Ansiedad. John Oliver s’afegeix al repartiment de veus com a monitor de campament estiuenc. Netflix, divendres, dia 4.


Supervivència a través dels temps

Notícies relacionades

El veterà productor José Manuel Lorenzo s’ha enfrontat al seu desafiament televisiu més gran amb ’Dime quién soy’, adaptació de la novel·la històrica de Julia Navarro sobre una espia, Amelia Garayoa (Irene Escolar), els drames de la qual i aventures resumeixen la història de l’Europa del segle XX. La dirigeix Eduard Cortés (‘Cerca de tu casa’) a partir d’un guió del seu habitual Piti Español. Movistar+, des de divendres, dia 4 (estrena amb doble episodi).


El calvari judicial de Pablo Ibar  

Un any després de la notable ‘En el corredor de la muerte’, arriba una altra visió, aquesta vegada documental, del cas de Pablo Ibar, pilotari condemnat a mort partint de proves dubtoses. El més conegut com a productor Olmo Figueredo dirigeix el ‘true crime’ El Estado contra Pablo Ibar, seguiment de l’evolució del judici des del punt de vista de tots els implicats. HBO, des de divendres, dia 4.