GUIA DE VISIONAMENTS

Les sèries clau per a la setmana del 2 de novembre

L'assalt dels Teleñecos a Disney+ i l'èpica i en llatí 'Romulus', entre els principals ganxos

zentauroepp55650479 icult muppets201029171839

zentauroepp55650479 icult muppets201029171839

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Un drama polític acerat, plaers senzills recuperats, ninots de llegenda i una ficció històrica parlada en llatí: diversitat abans que res.

Laurie & McCrory, dos súper dos

El drama polític ’Roadkill’ presenta Hugh Laurie com a ministre conservador sacsejat per escàndols, i a la gran Helen McCrory com a primera ministra britànica. Només per ells, veure-la ja ha de valer la pena, tot i que la crítica no s’ha tornat boja amb aquesta creació de David Hare, nominat a l’Oscar pels guions de ‘Les hores’ i ‘The reader (El lector)’. Movistar Seriesmanía, des de dilluns, dia 2.


Revival d’un clàssic confortable

En aquests dies estranys, alguns no busquen a la televisió el desafiament i la novetat, sinó l’emoció tradicional. El sabor d’altres temps. Per a ells arriba ‘Todas las criaturas grandes y pequeñas’, ‘reboot’ de Channel 5 de la sèrie de 1978 sobre les veritables aventures d’un veterinari a Yorkshire. Per a súmmum de nostàlgies, la sèrie inclou un especial de Nadal. Filmin, dimarts, dia 3.


Els Teleñecos, una altra vegada a casa

Fa cinc anys, l’intent de modernitzar els Muppets (o els Teleñecos, vaja) en una ‘sitcom’ amb estil de fals documental va resultar desastrós, però ‘Más Muppets que nunca’, primera sèrie de Gustavo, Piggy, Fonzie i companyia a Disney+, ha sigut millor rebuda. Els fans d’aquell sorollós, caòtic humor apelfat hi volem creure. Disney+, des de divendres, dia 6.


La fundació de la Ciutat Eterna

Notícies relacionades

La fundació de la Ciutat Eterna

‘Romulus’ es publicita com «la primera sèrie de televisió parlada íntegrament en llatí», dada que atrauria Mel Gibson. La sèrie narra la fundació de Roma a través de tres personatges (Lemos, Wiros i Ilia, mítica mare de Ròmul i Rem) que lluiten per sobreviure en un entorn inhòspit. HBO, divendres, dia 6.