CLIP EXCLUSIU

Així es va fer 'Antidisturbios', la contundent sèrie policial de Rodrigo Sorogoyen

L'esperat 'thriller', de sis episodis, s'estrena el divendres 16 d'octubre a Movistar+

atd making laia---con-mosca vid 13 142548 / periodico

1
Es llegeix en minuts

El divendres 16 d’octubre arriba a Movistar+ ‘Antidisturbios’, l’esperada sèrie policial creada per Rodrigo Sorogoyen i Isabel Peña. Un ‘thriller’ contundent, tant en l’apartat visual com argumental, que segueix un grup de policies antiavalots i una agent d’Assumptes Interns encarregada d’investigar-los i que, després de mirar sota l’alfombra, destaparà una macrotrama de corrupció. La sèrie, de sis episodis de 50 minuts cadascun, va ser estrenada en l’últim Festival de Sant Sebastià.

EL PERIÓDICO els ofereix un clip en exclusiva sobre com es va rodar ‘Antidisturbios’, una de les sèries més esperades de la temporada de tardor.

Notícies relacionades

Raúl Arévalo, Hovik Keuchkerian, Roberto Álamo, Álex García, Raúl Prieto i Patrick Criado són els sis components de l’equip de la Unitat d’Intervenció Policial (UIP) en els quals està centrada la sèrie; una ficció dotada de trama tensa i vibrant que encasta l’espectador dins d’aquesta unitat i que arrenca amb un tumultuós i tens desnonament que acaba amb un immigrant mort.

Serà llavors quan entri en escena Laia, l’agent d’assumptes interns a qui dona vida Vicky Luengo, que liderarà una investigació posarà en escac els sis antiavalots del ‘Puma 93’ i que traurà a la llum una trama de corrupció a gran escala, amb un transsumpte del comissari Villarejo pel mig en què, com ja van fer en la premiada ‘El reino’, Sorogoyen i Peña tornen a bussejar en les clavegueres de l’Estat, assenyalant tant el de baix –els agents de la UPI– com al de dalt –comandaments policials, càrrecs polítics, jutges...–