AGENDA DE VISIONAMENTS

Les sèries clau per a la setmana de l'1 de juliol

zentauroepp48858653 icult190629191157

zentauroepp48858653 icult190629191157 / Pari Dukovic

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

A mésd’un grapat d’imprescindibles, a l’estiu arribaran a les nostres pantalles algunes curiositats i sèries que, qui sap, potser ens podrien sorprendre. Recordem que ‘Stranger things’ o ‘The OA’ van aterrar al seu dia sense gaire fama prèvia. Entre les curiositats destaca la primera proposta d’aquesta columna.

Un ‘remake’ bastant inesperat

‘Designated survivor: 60 days’ no és un ‘spin-off’ ni una seqüela de ‘Sucesor designado’, sinó el seu ‘remake’ sud-coreà. Ji Jin-Hee substitueix Kiefer Sutherland com a polític de rang menor que acaba convertit en president, una mica a desgrat seu, després de morir gairebé tot el gabinet en una explosió. Al repartiment, a més, hi ha actors ja vistos en K-Drames a Netflix com Lee Joon-Hyuk (‘Stranger’) i Heo Jun-ho (‘Kingdom’). Netflix, des de l’1 de juliol. 


La crisi no s’acaba amb el divorci

Hi ha històries de parella en què la trama no s’acaba amb el divorci. En això s’ha hagut de recolzar Sarah Jessica Parker per impulsar una tercera temporada de ‘Divorce’, una comèdia agredolça amb què va tornar a HBO dotze anys després d’acabar (televisivament) ‘Sexe a Nova York’. En aquests nous capítols, les vides de Frances (Parker) i el seu exmarit Robert (Thomas Haden Church) continuen entrellaçades i plenes de sorpreses. Alguns capítols estan escrits per l’actualment poc prolífic Adam Resnick, cocreador del clàssic ‘Búscate la vida’. HBO, des de l’1 de juliol. 


Les vacances d’una família americana boja

Notícies relacionades

Vaja, en realitat, en la quarta temporada de ‘Desviados’, els Parker no agafen la carretera per plaer: volen recuperar la seva filla Delilah, que s’ha escapat de casa per viure a la seva manera. La telecomèdia cocreada per Samantha Bee (reconeguda humorista i comentarista política amb late-night propi des del 2016) s’ha guanyat una poc sorollosa però lleial comunitat de fans. TNT, des del 3 de juliol.


El final del ‘trip’ de ‘Legión’

‘Legión’, la sèrie superheroica més psicodèlica del segle XXI, arriba a la recta final. I no, ara ja no es tornarà normal. D’aquesta tercera temporada poden esperar-se, per exemple, les peripècies del mutant esquizofrènic David Haller (Dan Stevens) en una comunitat d’amor lliure, o enfrontaments temporals entre diverses versions d’ell mateix i la seva nòvia, que encara es diu Syd Barrett (Rachel Keller). A més s’uneix al repartiment una llogatera de ‘Terrace House: Aloha State’, la gran Lauren Tsai. Tot molt de culte. FOX, estrena divendres a la matinada, dia 5, a dissabte, dia 6.